Obavijesti

Show

Komentari 22

Marin Miletić fotografirao svoju bolju polovicu: 'Ljepoto moja!'

Marin Miletić fotografirao svoju bolju polovicu: 'Ljepoto moja!'
4

Glumica se s velikom krunom na glavi 'zavalila' u plavu fotelju te takva nasmiješeno pozirala dragom. Za tu je prigodu odjenula točkastu haljinu te crnu jaknu, a kombinaciju je upotpunila decentnim nakitom

Glumica Kristina Krepela (42) ne skida osmijeh s lica otkako je u vezi s političarem Marinom Miletićem (42). To potvrđuje i fotografija koja je nastala pod budnim okom njezinog dragog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Kraljice su rođene u rujnu. Tjedan dana do rođendana - napisala je glumica u opisu objave.

Glumica se s velikom krunom na glavi 'zavalila' u plavu fotelju te takva nasmiješeno pozirala dragom. Za tu je prigodu odjenula točkastu haljinu te crnu jaknu, a kombinaciju je upotpunila decentnim narukvicama te naušnicama.

Kristina Krepela: Nadam se da će doći do većih i ljepših stvari...
Kristina Krepela: Nadam se da će doći do većih i ljepših stvari...

Nakon romantičnog odmora u Voloskom, par se vratio svojim uobičajenim aktivnostima. Kristina se, sudeći po novom storyju, okrenula vježbanju, a Marin snimanju videozapisa.

Par je nekoliko dana proveo u mirnom primorskom mjestu, a Miletić je u trenutku njihovog odmora objavio zajednički ples iz Voloskog. Političar je svoju djevojku nekoliko puta zavrtio, a njezina lepršava suknja se tad podigla i otkrila gaćice. No to ih nije zasmetalo, a Kristina je to pokazala u kratkoj poruci.

- Što se dogodi u Voloskom, ostaje u Voloskom - poručila je tad glumica.

Inače, čitatelji 24sata otkrili su romansu između atraktivne glumice i zastupnika Mosta. Od tada par pokušava svoju vezu sakriti od očiju javnosti, a ponekad im to čak i uspije. 

Zagreb: Zaljubljeni Marin Miletić i Kristina Krepela na partyju povodom 2. rođendana podcasta Ane Radišić

POGLEDAJTE VIDEO: MARIJA ŠERIFOVIĆ O PREVARI