Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
48 komentara

Marinkova kći se rasplakala: Ne želim da moj tata ostari sam...

Kćer većinom odlučuje jer ne želi da se pojavi neka koja će me samo iskoristiti kao njezina majka, rekao je Marinko. I Marinkova majka Đurđica kaže kako je Vinka jako osjetljiva

Foto: RTL
48 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani

Posljednji par koji se vjenčao bili su Valentina Hržić (45) i Marinko Matejak (47). Vinka, Marinkova kći, nije bila zadovoljna mladenkom jer je previše podsjeća na njezinu majku koja ju je ostavila i nakon čega živi sama s tatom i bakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Odmah otpada tako da znaš. Podsjeća me na mamu - rekla je Vinka. Kaže kako Valentina ima isti stil i kratku kosu kao i njezina majka.

- Kćer većinom odlučuje jer ne želi da se pojavi neka koja će me samo iskoristiti kao njezina majka - rekao je Marinko. I Marinkova majka Đurđica kaže kako je Vinka jako osjetljiva.

Foto: RTL

Zabava nakon vjenčanja prošla je u nervoznom tonu. Vinka je cijelu večer Valentini pronalazila mane pa nije bila zadovoljna ni načinom na koji je plesala. 

- Mislim da moj tata zaslužuje ljubav svog života. Možda ja tu jednog dana neću biti. Ne želim da ostari sam, da provede sam život... - rekla je Vinka i rasplakala se. 

Foto: RTL

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Golotinjom do braka: Partijaju do zore i klešu liniju u teretani
 

Naši partneri pišu
Message