Obavijesti

Show

Komentari 57

Marinkova kći u suzama: 'Ne želim da mi druga uzme tatu'

Marinkova kći u suzama: 'Ne želim da mi druga uzme tatu'
7

Iako se od početka showa dobro slažu, Valentina i Marinko teško će donijeti odluku jer je on razvio osjećaje prema njoj, a s druge strane stoji njegova kći Vinka koja se ne miri s činjenicom da tatu mora dijeliti s nekim

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina je suzdržavala suze zbog Adama: 'Osjećam se loše'

U finalnom tjednu showa 'Brak na prvu' parovi koji su ostali do kraja u eksperimentu moraju odlučiti žele li i po završetku showa funkcionirati kao par. Sada će nekoliko dana biti razdvojeni kako bi u miru razmislili i donijeli odluku. Kod nekih će ovi dani biti izuzetno emotivni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Iako se od početka showa dobro slažu, Valentina i Marinko teško će donijeti odluku jer je on razvio osjećaje prema njoj, a s druge strane stoji njegova kći Vinka koja se ne miri s činjenicom da tatu mora dijeliti s nekim. 

- Cijeli je život samo tvoj i onda znaš da će doći netko drugi - rekla je Vinka u suzama, a na njezinu tugu nije imun niti Marinko.

Jučer su kandidati imali razgovor s ekspertima, gdje je Marinko došao s novom frizurom, potpuno ošišan. To je Valentina odavno željela pa je, čini se, htio joj pokazati kako je zbog nje spreman na sve. No, nije siguran može li njihov odnos opstati, što je rekao i ekspertima.

Marinko je ispipao Valentinu, a Nadija napalila Luku stajlingom
Marinko je ispipao Valentinu, a Nadija napalila Luku stajlingom

-  Da sam Valentinu sreo negdje vani, ne znam bih li joj prišao jer ne znam što misli. Stalno je neki toplo-hladni odnos - komentirao je Marinko, a kasnije je dodao da je Valentina posvećena kuhanju, čišćenju i da je obiteljski tip, ali s druge strane - ne da muškarcu da joj se približi.

Valentina mu je pak, rekla kako mu ona ne želi govoriti što treba raditi. Priznala mu je kako joj je izuzetno drag, simpatičan i kako smatra da je topla i šaljiva osoba. Stručnjaci su mu savjetovali kako bi se trebao prestati ponašati djetinjasto i pokazati svoju drugu stranu. No, Marinko ne misli da su u pravu.

- Najviše me ljuti kad mi netko kaže da se ponašam dječački. Ja to radim da probam razveseliti neku osobu koja je tužna, da se taj netko osjeća bolje - rekao je iskreno. 

- Nitko te ne treba mijenjati, ti si super takav kakav jesi. Naći će se neka koja te voljeti takvog kakav jesi - zaključila je Valentina dajući do znanja da su s njezine strane samo prijateljski osjećaji.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lidija se žalila da Alenu smrde noge pa ga vrijeđala: Manijak si

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine