Obavijesti

Show

Komentari 4

Maskirala se u Ursulu iz 'Male Sirene': Volim glumiti zloćke...

Maskirala se u Ursulu iz 'Male Sirene': Volim glumiti zloćke...
14

Glazbenica Katy Perry povodom posljednjeg emitiranja 'Američkog idola' oduševila je publiku i maskirala se u morsku vješticu Ursulu...

VIDEO

Pjevačica Katy Perry (34) poznata je po otkačenim i neobičnim kostimima u koje se maskira povodom Noći vještica, a čini se i Uskrsa. Slavna Amerikanka koja je ujedno i članica žirija 'Američki idol' na posljednjem je emitiranju showa oduševila publiku i obožavatelje. 

Katy se prerušila u lik morske vještice Ursule iz crtanog filma 'Mala sirena' koji je prvi put zaživio na filmskim platnima 1989. godine. Kao dodatak, u ruci je držala koktel od škampa koje je jela za vrijeme audicije. 

- Pripremite se na nešto zločesto. Baš volim glumiti zloćke - izjavila je pjevačica, a njezini su obožavatelji bili oduševljeni maskom.  

- Ja ne mogu vjerovati da si to ti. Izgledaš uvrnuto dobro - samo su neki od komentara. Ipak, Katy je najviše pohvala dobila na račun svoje kose. Pjevačica je prije nekoliko dana objavila fotografiju na probi kostima, a na kojoj ima dugu plavu kosu. 

- Prekrasna si. Ne znam zbog čega inače ne nosiš ovakvu kosu. Poput boginje.... - komentirala je obožavateljica. 

Amerikanka se prije tri godine maskirala u uvjerljivu verziju Hillary Clinton (71), a njezin zaručnik i glumac Orlando Bloom (42) prerušio se u Billa Clintona (72). 'Predsjednički' par tako je oduševio publiku i prikupio brojne komplimente za originalnu ideju. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin