Obavijesti

Show

Komentari 0

Massimo pozivom iznenadio obožavatelja sretnim vijestima: 'Odabrani ste, dolazim kod vas'

Massimo pozivom iznenadio obožavatelja sretnim vijestima: 'Odabrani ste, dolazim kod vas'
3

U kućama, stanovima i vikendicama njihovih slušatelja i gledatelja, podsjetimo, dosad su nastupili Petar Grašo, Jelena Rozga, Nina Badrić, Danijela Martinović, a lani je ta čast pripala Vanni

VIDEO

Pjevač Massimo Savić (60) učinio je današnji dan vrlo posebnim jednom svom obožavatelju. Osobno ga je nazvao kako bi ga obavijestio da je upravo on dobitnik njegovog 'Koncerta u tvom domu', u organizaciji narodnog.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

massimo 00:12

Massimo je započeo poziv zagonetno, ne predstavljajući se odmah, ali njegov identitet je vrlo brzo otkriven.

- Prepoznao sam Vaš glas, nije mi bilo teško - nasmijao se Velimir Kokot, ovogodišnji dobitnik 'Koncerta u tvom domu' narodnog.

- Ne mogu ni taksi nazvati, a da mi dispečer ne kaže odmah – Bok, Max - odgovorio je dobro raspoloženi Massimo i prešao na stvar:

- Vi ste odabrani, doći ćemo kod vas 14. rujna. Napravit ćemo lijepi party, doći dobro raspoloženi i dati sve od sebe te ugodne ljetne večeri. Čak i ako padne kiša, mi ćemo se snaći - najavio je pjevač.

- Ja mislim da će biti spektakl. Ekipa je već sada nabrijana - uzvratio je Velimir, a ništa manje nije uzbuđen ni Massimo.

- Strašno nam je svima drago, bendu i meni, mojoj supruzi, kćeri, svima nam je drago što oko sebe imamo ljude dobre volje, mali krug velikih ljudi za koje ćemo muzicirati i dati sve od sebe - poručio je pjevač, a imao je samo jednu molbu – da roštilj bude spreman.

Split: Koncert Massima u sklopu Splitskog festivala

Velimir je obećao da će tako i biti, a druženje je zakazano za srijedu, 14. rujna, u Jastrebarskom. Tada će Massimo, ekskluzivno za Velimira i njegovu ekipu izvesti čitav niz hitova od kojih je nastala njegova karijera.

Tonči Huljić proživljava teške dane: 'Otišao je moj prijatelj'
Tonči Huljić proživljava teške dane: 'Otišao je moj prijatelj'

'Spektakl u malom' uživo će prenositi narodni i narodni TV od 20 sati. U kućama, stanovima i vikendicama njihovih slušatelja i gledatelja, podsjetimo, dosad su nastupili Petar Grašo, Jelena Rozga, Nina Badrić, Danijela Martinović, a lani je ta čast pripala Vanni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin