Show

Komentari 76

Matej je skinuo 67,9 kilograma: 'Imam curu, a s dijelom nagrade ću pokrenuti vlastiti biznis...'

Matej je skinuo 67,9 kilograma: 'Imam curu, a s dijelom nagrade ću pokrenuti vlastiti biznis...'

Matej Petrović, zvani Bubi, peti je pobjednik 'Života na vagi'. U razgovoru za 24sata otkrio je što mu je bilo najteže u showu, kako je obitelj reagirala na njegov izgled, kakav mu je ljubavni život, što će učiniti s nagradom...

Kada sam shvatio da sam pobijedio, obuzeo me osjećaj ponosa. Pobjeda je kruna svega što smo radili u kući te najveći dokaz da smo uspjeli, govori nam Matej Petrović (26) iz Đurđenovca, pobjednik je pete sezone showa 'Život na vagi'. U show je ušao sa 152 kilograma, a sada mu je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase i tako odnio kući 170.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Pobjedu nije očekivao, ali joj se nadao jer je cijele sezone bio predan vježbanju i zdravijoj prehrani nego ranije. 

- U zadnjoj epizodi Ante je rekao kako je ulazak u finale diploma, a ja bih dodao kako je pobjeda kruna svega što smo radili u kući i najveći dokaz da smo stečeno znanje implementirali u svakodnevni život. Upravo zbog toga, ne mogu reći da sam je očekivao jer smatram da smo svi koji smo ušli u finale doista promijenili svoje živote no pobjedi sam se nadao jer sam svjestan da je moj angažman tijekom cijelog showa bio neupitan te da sam tijekom boravka u kući, ali i izvan nje doista davao sve od sebe - rekao je Matej za 24sata. 

Novac mu nije bio motiv prijave, već mu je na prvom mjestu bila fizička transformacije i poboljšanje zdravstvenog stanja. 

- Još ne znam na što ću ga potrošiti no u svakom ću slučaju napraviti veliku feštu čim će to epidemiološka situacija dozvoljavati. Dio ću novca uložiti i kako bih pokrenuo vlastiti posao - kaže Petrović, kojeg od milja zovu Bubi. 

Upravo mu je zdravlje bila najveća motivacija koja ga je gurala kroz show.

- Svjestan sam da sam ga svojom prekomjernom tjelesnom težinom ugrozio i čvrsto sam odlučio to promijeniti - rekao je Matej. 

Iako smo svjedočili kako su mnogi kandidati nakon showa stali s procesom mršavljenja, a neki i vratili dio kilograma, Matej vjeruje kako kod njega to neće biti slučaj. 

- Vjerujem kako sam nove životne navike usvojio s razumijevanjem - kaže. Sada je i više nego zadovoljan trenutačnim izgledom i tu će formu nastaviti održavati.

Što se tiče mjera u vili showa, od prehrane do treniranja, Matej kaže kako s tim nije imao problema.

- U showu mi je najteže pala odvojenost od obitelji i prijatelja, a uživao sam u apsolutno svim vježbama i u svojoj transformaciji - govori Slavonac. 

A što njegova obitelj kaže na nevjerojatnu transformaciju?

- Bili su preponosni. Isprva nisu mogli vjerovati da sam to doista ja jer, kako su istaknuli, nije mi se promijenio samo stas već i glas - kaže nam Matej. 

Slavonca su apsolutno svi kandidati oduševili promjenom izgleda. 

- Apsolutno svi kandidati su me oduševili. Mislim da se vidi kako su svi do jednoga radili na sebi i kako smo zbilja promijenili životne navike. Vjerujem i kako je svaki kandidat naše sezone mogao motivirati nekoga od gledatelja da promijeni svoj način života i da vidi kako kilograme nije nimalo lako skinuti, ali da nije nemoguće. Drago mi je i što su cure zablistale zadnje večer jer znam koliko im je to značilo - ispričao je. 

A je li se od početka snimanja showa do sada nešto promijenilo na ljubavnom planu? Iako ne otkriva ime misteriozne djevojke koja mu je osvojila srce, tajanstveni Matej za RTL je rekao kako ima curu, ali nam kaže da nema komentara na tu temu. 

Također, u finalu je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku.

- Jedna od opcija je i da se vratim u rukomet i imam već par ponuda - rekao je Matej, koji se rukometom bavio dugi niz godina i nikada nije skrivao koliku ljubav gaji prema tom sportu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘FIRMA’:

Najčitaniji članci