Obavijesti

Show

Komentari 0

Matija je rođena da radi stvari za crveni tepih, to je njezin san

Matija je rođena da radi stvari za crveni tepih, to je njezin san
14

Na sinoćnjoj dodjeli Oscara, crvenim tepihom prošetale su i kreacije hrvatske dizajnerice Matije Vuice, a bivša manekenka Zvončica Vučković imala je samo riječi hvale za njezine haljine

VIDEO

Doista je bitno imati kvalitetan proizvod, kvalitetan dizajn koji će se istaknuti, jer bez toga i s nekim budžetima i suradnjama, ne možete apsolutno ništa, rekao je Ivan Alduk. Naš modni dizajner također je pratio sinoćnju 91. dodjelu Oscara, ali više pažnje mu je privuklo ono što su glumci i glumice prošetali crvenim tepihom. 

POGLEDATJE VIDEO: 

Najviše od svega istaknule su se haljine naše modne dizajnerice Matije Vuice (61), koje su nosile dvije američke televizijske voditeljice, Megan Henderson (44) i Megan Telles (29).

- Matjia je rođena da radi stvari za crveni tepih, to je njen cilj. Ove godine je uspjela doći do voditeljica koje su isto tako važne i ustvari su bile tamo svih tih sati i gledatelji su gledali njih, bile su u centru pažnje vrlo dugo. Pa evo Matija, želimo ti iduće godine koju glumicu - poručila je Zvončica Vučković (62), bivša manekenka. 

Alduk je zatim objasnio kako je to reklama koji nikakvi novci ovoga svijeta ne mogu platiti te da je sam dizajn haljina bio isključivo za crveni tepih o kojem svi pričaju.

Voditeljice na dodjeli Oscara su se 'utegnule' u hrvatske haljine
Voditeljice na dodjeli Oscara su se 'utegnule' u hrvatske haljine

- Mislim da je vrijedno spomenuti i pohvaliti sve hrvatske dizajnere i dizajnerice pa tako i Matiju koja je s ovim haljinama pokazala da hrvatska moda i hrvatski dizajn stvarno vrijede. U moru tih skupih toaleta, haljine izgledaju predivno. Ja sam doista ponosan na Matiju i na njen rad koji je nakon dugo godina u Hrvatskoj prepoznat preko suradnej sa stranim agencijama i stilistima na svjetskoj razini. Mislim da je taj PR na Hrvatsku razini izuzetno vrijedan i bitan - objasnio je Ivan.

Iako su Matijine haljine bile primijećene, pojedine kreacije definitivno su iskakale od ostalih, što u pozitivnom, što u negativnom smilu. Tako je haljina Kacey Musgraves (30) zaprepastila naše goste u studiju.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

- Mene podsjeća na to kada mala djevojčica kaže, mama ja bi bila princeza na maškarama i onda je tu roza i til i eto princeze. Osnove proporcije, gore - dolje, simetrija, ima čak i rukave, halo. Pudlica - komentirala je Zvončica, a Alduk se na to nadovezao.

Od dosade do neukusa: Najgore kombinacije na svečanoj dodjeli
Od dosade do neukusa: Najgore kombinacije na svečanoj dodjeli

- U ovoj haljini ima sigurno 30 do 50 metara tila, ručno je rađen, svileni til koji košta. To su kontur haljine koje koštaju od 10.000 eura pa nadalje, to je cifra koja je za hrvatske pojmove nenormalna i smiješna, ali to je jedan svijet koji nama, običnim smrtnicima, nije toliko poznat. Izgleda mi kao rascvjetala krafnica - zaključio je Ivan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin