Obavijesti

Show

Komentari 2

Meghan i Harry postaju vinari? 'U regiji su idealnoj za biznis...'

Meghan i Harry postaju vinari? 'U regiji su idealnoj za biznis...'

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno ozbiljno razmišljaju o otvaranju vinarije. Regija u kojoj žive poznata je po vinogradarstvu, a Meghan kao ljubiteljica dobre kapljice, pa su odlučili spojiti ugodno s korisnim

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) navodno pripremaju teren za svoju novu poslovnu avanturu kojom bi se pridružili podužoj listi slavnih koji su se odlučili na isti korak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ako je vjerovati šuškanjima, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa spremaju se otvoriti vinariju u Santa Barbari, što bi njihov račun trebalo podebljati dodatnim milijunima.

Harry and Meghan expecting second child

Naime, kako su već otkrili u intervjuu s Oprah Winfrey (67), želja im je da u svojoj vili, vrijednoj 14,5 milijuna dolara, žive 'autentično' i vrate se onom iskonskom. U svojem vrtu već imaju kokošinjac s domaćim kokama spašenim iz utočišta za životinje, a otvaranje vinarije bio bi očekivan korak u smjeru ostvarivanja njihovih želja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako se u blizini njihovog luksuznog doma nalaze brojne vinarije, odmetnuti kraljevski par bi iz prve ruke mogao naučiti sve što je potrebno za otvaranje vlastite. 

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

S obzirom na to da je Meghan Markle poznata kao ljubiteljica dobre kapljice, posebice one crvene, vijest o mogućnosti ovog poslovnog pothvata nikoga nije pretjerano iznenadila.

Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla
Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla

- Montecito ima puno toga čime se može pohvaliti, a vinska industrija je jedna od tih stvari. Bilo bi stvarno super zanimljivo da naprave svoje vino - rekla je za Daily Mail Penny Bianchi, susjeda kraljevskog para. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Otvaranjem vlastite vinarije par bi se pridružio brojnim holivudskim zvijezdama koji budžete popunjavaju prodajom svojih vina. Sarah Jessica Parker (56), Cameron Diaz (48), Drew Barrymore (46), Jon Bon Jovi (59), Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (57) samo su neka od imena koja potpisuju svoje boce vina.

The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund Awards