Show

Komentari 21

'Meghan i Harry su razmažena derišta! Ucjenjuju cijeli dvor...'

'Meghan i Harry su razmažena derišta! Ucjenjuju cijeli dvor...'

Licemjerni su. Ne možete natjerati javnost da plati 20 milijuna kuna za obnovu vašeg besplatnog doma, pa odbiti da vas fotografiraju na Wimbledonu, napisao je u kolumni voditelj Piers

Piers Morgan (54), novinar, voditelj i kolumnist, poznat je kao veliki kritičar i ne baš veliki ljubitelj kraljevske obitelji. Upravo je on jutros gostovao u emisiji 'Dobro jutro Britanijo' i nije štedio 'odbjegli' par Meghan Markle (38) i princa Harryja (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njih dvoje su razmažena derišta koji ucjenjuju cijelu Monarhiju - u startu je rekao što misli o njihovom potezu Morgan. Smatra je bi njihov 'napola' odlazak iz obitelji bio nemoguć, a ovaj put je čak i branio dio kraljevske obitelji. Žao mu je kroz što sve kraljica Elizabeta (93) prolazi u zadnje vrijeme.

- Nedavno je zbog pedofilskog skandala morala otpustiti svog sina Andrewa. Suprug Filip (98) bio je u bolnici, izašao je, ali koliko čujem nije baš dobro. I sad nakon svega ovo dvoje razmaženih ucjenjuju cijelu naciju. To je neprihvatljivo ponašanje prema kraljici - govorio je Morgan. Dodao je kako je očekivao ovakav potez Meghan i princa Harryja. Nema ništa protiv da nakon godinu i pol braka 'dignu sidro' i odsele.

- To je njihovo pravo. Pa ona je napustila prijatelje, oca bivšeg muža, obitelj, sve... I to je u redu, i sada neka odu, ali neka ne računaju na novac poreznih obveznika više, putovanja, vikendicu Frogmore - kaže Morgan. U svojoj kolumni Piers ih je napao i prošle godine, kada su tužili tabloid Daily Mail zbog narušavanja privatnosti, odnosno objavljivanje Meghaninog pisma.

Duke and Duchess of Sussex visit to Canada House

- Licemjerni su. Ne možete natjerati javnost da plati 20 milijuna kuna za obnovu vašeg besplatnog doma, pa odbiti da vas fotografiraju na Wimbledonu. Ne možete prirediti zabavu darivanja za dijete u New Yorku od tri milijuna kuna, pa onda pričati o suzbijanju siromaštva. Uživaju u svjetskoj slavi zbog kraljevskog vjenčanja, a odbiju podijeliti osnovne podatke ili fotografije djeteta. Oni sebe vide kao jadne, siromašne i neshvaćene žrtve novinarskih nasilnika - napisao je tada u kolumni Piers i dodao:

- Nažalost, kada oženiš holivudsku glumicu, s njom dolazi i takav patetičan stav.

Duke and Duchess of Sussex statement

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci