Show

Komentari 9

Meghanina prijateljica: 'Postoje poruke i mailovi koji potvrđuju sve njezine navode u intervjuu'

Meghanina prijateljica: 'Postoje poruke i mailovi koji potvrđuju sve njezine navode u intervjuu'

Iako njihova 'sjećanja mogu varirati', naša ne mogu, istaknula je Janina. Rekla je kako sumnja u tvrdnju kraljevske obitelji da nisu bili svjesni razmjera Meghanine borbe dok je bila članica kraljevske obitelji

Nakon skandaloznog intervjua Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) oglasila se i Meghanina prijateljica, glumica Janina Gavankar (40). Gostovala je u britanskoj emisiji 'This Morning'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako njihova 'sjećanja mogu varirati', naša ne mogu jer smo prošli to sve s njima - rekla je Janina, osvrnuvši se na rečenicu u službenom priopćenju Palače: 'Iako neka sjećanja mogu varirati, obitelj ih je shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno'. 

Istaknula je kako sumnja u tvrdnju kraljevske obitelji kako nisu bili svjesni razmjera Meghanine borbe dok je bila članica kraljevske obitelji. 

- Zahvalna sam što se napokon uvažavaju ta događanja, ali znam da su obitelj i osoblje bili dobro svjesni razmjera svega. Postoje mnoge poruke i mailovi koji to mogu potvrditi - dodala je Gavankar. Ona i Meghan bliske su prijateljice već 17 godina.

Podsjetimo, Meghan i Harry u intervju koji su dali voditeljici Oprah Winfrey (67) podigli su prašinu. Javnost su naročito zaintrigirali izjavom kako je  neke članove kraljevske obitelji brinula boja kože njihovog sinčića Archieja

Kraljica Elizabeta (94) se jučer oglasila službenim priopćenjem.

- Cijela je obitelj jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Problemi koji se spominju, osobito onaj koji se tiče rase, zabrinjavajući su. Iako neka sjećanja mogu varirati, obitelj ih je shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi obitelji - stoji u izjavi koju je objavila Buckinghamska palača. 
 

Najčitaniji članci