Obavijesti

Show

Komentari 13

Melania Trump oplela po bivšoj prijateljici: 'Potajno je snimila naše razgovore pa ih uredila!'

Melania Trump oplela po bivšoj prijateljici: 'Potajno je snimila naše razgovore pa ih uredila!'
3

Melania u snimci, uz nekoliko psovki, govori kako se 'naradila kao konj' i zatim kaže: '...koga briga za božićne stvari i ukrase? Ali moram to učiniti, zar ne?'

VIDEO

Dok sam bila prva dama naše zemlje, Stephanie Wolkoff potajno je snimila nekoliko naših razgovora. Zatim ih je zlonamjerno uredila te javno objavila naš razgovor kako bi stvorila dojam da mi Božić nije važan, napisala je nekadašnja prva dama Amerike, Slovenka Melania Trump (52) na društvenim mrežama.

Melania Trump je 'strašilo za ptice', Ronaldo hit na internetu, a Kraljica ogromna glava u vrtu
Melania Trump je 'strašilo za ptice', Ronaldo hit na internetu, a Kraljica  ogromna glava u vrtu

Sa svojom bivšom prijateljicom i pomoćnicom iz Bijele kuće vodi verbalni rat još od 2020. godine. Točnije, otkako je, navodno, Wolkoff povodom promocije svojih memoara 'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady', dala snimku CNN-u. U njoj Melania, uz nekoliko psovki, govori kako se 'naradila kao konj' i zatim kaže: '...koga briga za božićne stvari i ukrase? Ali moram to učiniti, zar ne?'

President Donald Trump and First lady Melania Trump participate in the 2020 Salute to America

Objava nekadašnje prve dame pojavila se nakon što je prošlog tjedna TV-kanal Fox News izvijestio kako će Melania Trump ove godine prodavati ograničenu kolekciju božićnih ukrasa koje je dizajnirala i s njima povezanih NFT-a. Dio prihoda od prodaje namijenjen je financiranju stipendija za djecu iz udomiteljskih obitelji.

Melanija odgovorila na napade povjesničara: 'Ne vjerujte mu'
Melanija odgovorila na napade povjesničara: 'Ne vjerujte mu'

Melania tvrdi kako je Wolkoff izbrisala dio njihova razgovora u ljeto 2018. godine. U njemu je, kaže, 'izrazila nadu da ću ponovno spojiti obitelji koje su razdvojene na južnoj granici'. Mislila je na imigrante koje su američke vlasti nasilno odvajali na granici, pa su se mnoga djeca našla daleko od roditelja, zatvorena u kaveze, na hladnoći i gladna. Dodala je kako ta navodna manipulacija Wolkoffove sa snimkom 'razotkriva njezinu zlu namjeru'.

U.S. President Donald Trump arrives at Palm Beach International Airport

Melania, čiju je izjavu u prvi dobio Breitbart News, krajnje desni američki portal, također je rekla da je o tome progovorila jer želi 'osobno razjasniti stvari jer mainstream mediji nisu uspjeli pružiti pravi kontekst u toj obmanjujućoj konverzaciji'.

 - Božić je važno vrijeme za mene, za moju obitelj i američki narod, a moja predanost blagdanu je osobna i duboko ozbiljna - rekla je Trump.

First Lady Melania Trump Hosts a Listening Session with Youth from the Truth Initiative

Ubrzo je Stephanie Wolkoff uzvratila udarac i to nizom objava na Twitteru u kojima navodi kako je Melanijina izjava zlonamjerna fikcija te da Trump želi zaraditi na njezinom imenu iskorištavajući američki narod.

 - Ona nema pametnijeg posla nego dovoditi u pitanje moj integritet i ponovno lagati kako bi prodala neke ukrase. Sram te bilo, Melania Trump. P.S. Ne lažem!!! - napisala je Stephanie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin