Show

Komentari 19

Michelle Obama progovorila o borbi s depresijom: 'To je bolest za koju nema nedodirljivih...'

Michelle Obama progovorila o borbi s depresijom: 'To je bolest za koju nema nedodirljivih...'

Bivša prva dama u pandemijskoj se godina borila s depresijom, ali tvrdi i uspjela pobijediti. O svemu je odlučila govoriti javno kako bi skinula stigmu s ove bolesti i srodnih poremećaja

U protekloj 2020. godini Michelle Obama (57) našla se, kao i svi drugi, u kaotičnoj svakodnevici pandemije, a o izazovima s kojima se sama susretala progovorila je u intervjuu za magazin People.

Bivša prva dama pokrenula je vlastiti kulinarski show na Netflixu pod nazivom 'Waffles+Mochi'. Michelle je zvijezda i izvršna producentica emisije, no pripremajući serijal istovremeno se borila s blažim oblikom depresije, koji joj je dijagnosticiran. 

- U životu svakog od nas postoje usponi i padovi. Svejedno čime se bavite, neovisno o vašem društvenom i profesionalnom statusu i zaradi, ta bolest napada svakoga, za nju nema nedodirljivih - naglasila je Obama, koja tvrdi da se bolesti ipak uspješno oduprla, no i da mentalne probleme kao društvo shvaćamo previše olako. 

Michelle je priznala kako je doživjela prvotni šok kad su se njezine kćeri s fakulteta vratile kući zbog pandemije, no upravo u obitelji pronašla je dodatnu snagu i utjehu. 

Najčitaniji članci