Obavijesti

Show

Komentari 37

Jurenec dobio konkurenciju: Je li bolji vatrogasac Mijo ili on?

Jurenec dobio konkurenciju: Je li bolji vatrogasac Mijo ili on?
11

Počela je druga sezona showa 'Gospodin Savršeni'. Goran je svoju ljubav preko malih ekrana pronašao, a red je došao i na Miju Matića koji je s 18 godina morao odustati od profesionalne karijere nogometaša

VIDEO

Oni su savršene sportske građe, nestvarno bijelih zuba kakvi se samo viđaju samo u filmovima. Neodoljivi, iznimno šarmantni i uglađeni, prava čežnja svake žene. Oni imaju laskavu titulu 'Gospodin Savršeni'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:29

Mijo Matić (27) dolazi iz Siska, a njegov je život sve samo ne uobičajen - on je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac, model, kolumnist - a sada i Gospodin Savršeni. 

Iako se rodio u Ljubljani, djetinjstvo je proveo u Sisku, a ljubav prema sportu i neprestana želja za napredovanjem sa 15 godina dovela ga je do metropole, gdje je igrao za nogometne klubove Zagreb i Slaven Belupo. Nažalost, sa 18. godina morao je odustati od svojih snova, barem kad je riječ o profesionalnoj karijeri nogometaša.

- Trenirao sam karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio moja najveća ljubav, pa kad sam zbog ozljede prestao igrati nogomet, to me jako pogodilo. Upisao sam se u školu za vatrogasca jer nisam želio ovisiti o roditeljima te sam počeo intenzivnije vježbati u teretani, što me dovelo do bodybuildinga te zlatne i apsolutne medalje u Mens physigue visokoj kategoriji - titule prvaka Hrvatske u bodybuildingu. Nedugo potom odlučio sam se usmjeriti na fitness i postati osobni trener, čime se bavim i danas. Uz to, radim u jednoj privatnoj tvrtki kao vatrogasac - rekao je sin jedinac za RTL. 

Njegov prethodnik. Goran Jurenec (39) snimio je desetke naslovnica za modne časopise. Goran se s manekenstvom počeo baviti kad je imao 27, a prije toga je bio profesionalni košarkaš koji je igrao u njemačkoj košarkaškoj Bundesligi. Rođen je u Berlinu gdje je odrastao, no svakog ljeta dolazi u Biograd na Moru.

Njegovo srce nakon showa osvojila je Hana Rodić (22), a par će uskoro proslaviti prvu godišnjicu veze. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin