Obavijesti

Show

Komentari 14

Miley Cyrus uvukla se u seksi negliže i pozirala ispred vatre

Miley Cyrus uvukla se u seksi negliže i pozirala ispred vatre
3

Tijekom proteklih mjeseci poprilično je smršavjela. Ne jede namirnice koje sadrže gluten koji je, kaže, čisto sra.... Sad ponosno pokazuje istesane i preplanule noge

VIDEO

Miley Cyrus (19) pozirala je u plavom negližeu i fotografiju objavila na Twitteru. Legla je na kauč ispred kamina i fotoaparatom 'ulovila' samo svoje noge koje izgledaju savršeno istesano i preplanulo. Ispod fotografije je napisala da ne zna kamo bi od silnog posla, a tek je ponedjeljak. 

Cyrus je tijekom proteklih mjeseci poprilično smršavjela. Izbjegava namirnice koje sadrže gluten i uz to redovito odlazi na pilates. 

- Za sve one koji me optužuju da sam anoreksičarka imam važnu obavijest: alergična sam na gluten i laktozu i zato ne konzumiram namirnice koje ih sadrže. Radim to zbog zdravlja, ne zbog dijete - napisala je Cyrus na Twitteru te dodala da svima preporučuje da se klone glutena koji je 'čisto sranje'. 

Objavila je i fotografiju na kojoj miriše fast food obrok. Ispod fotografije je napisala da joj doslovno cure sline, ali ne može pojesti ništa od toga što je kupila pa će samo uživati u mirisu. 

Prije sedam mjeseci, kad su se strani mediji raspisali da je Miley debela, na Twitteru je napisala da se osjeća super u svom tijelu te da mediji ne bi trebali stvarati pritisak djevojkama da budu anoreksične. Sad je očito promijenila mišljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci