Obavijesti

Show

Komentari 9

Miley ne želi potpisati papire za razvod: 'Treba nam pauza'

Miley ne želi potpisati papire za razvod: 'Treba nam pauza'
9

Nakon što su Miley i Liam prije nekoliko dana službeno objavili kako se razvode nakon samo osam mjeseci, pjevačica je ipak odlučila sačekati sa službenim okončanjem braka

VIDEO

Pjevačica Miley Cyrus (26) nije spremna potpisati papire za razvod od supruga Liama Hemswortha (29), prenosi Daily Mail.

The MET Gala 2019 - New York

Nakon što su prije nekoliko dana službeno objavili kako se razvode nakon samo osam mjeseci, pjevačica je ipak odlučila sačekati sa službenim okončanjem braka.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Izvor za spomenuti medij otkrio je kako je par odlučio 'uzeti predah' od braka, ali kako to nužno ne znači da je ovo konačan kraj njihove dugogodišnje veze.

- Trenutno su uzeli pauzu jer im je bila prijeko potrebna. Nalazili su se u lošoj situaciji s puno neslaganja. Oboje su se složili da je bolje provesti neko vrijeme odvojeno, ali to ne znači da je njihova veza potpuno gotova - ispričao je izvor te objasnio kako je par i prije imao prekide i pauze, ali bi se svaki put u konačnici pomirili te će zbog toga sačekati i s potpisivanjem papira za razvod. 

Glastonbury Festival 2019 - Day 5

Njihov se brak na prvi pogled činio gotovo savršenim, međutim, a pjevačica je iznenadila viješću kako se razvode. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten.

Miley Cyrus and Liam Hemsworth look on at the Saint Laurent Men’s Spring/Summer 2020 fashion show at Paradise Cove beach in Malibu

Kao razlog navela je kako se oboje moraju koncentrirati na same sebe i na karijere. Međutim, svađe su navodno počele još prošle godine i to zbog planiranja djeteta i želje za proširenjem obitelji.

- On je želio dijete i nije htio odustati ni odgađati planove za širenjem obitelji, ali Miley to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo - izjavio je izvor blizak paru za OK!Australia. Dodao je kako se Miley zapravo nije htjela ni udati.

Liam o prekidu s Miley: 'Ovo je privatna stvar, izjave su lažne'
Liam o prekidu s Miley: 'Ovo je privatna stvar, izjave su lažne'

Miley i Liam su se u tajnosti vjenčali 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelja u njihovom domu u Tennesseeju. Iako se nekoliko puta šuškalo o njihovom prekidu, par je to zanijekao, a Liam je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije i videe.

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin