Show

Komentari 11

Milijana opet ponizila Milojka: 'Tvoja kći se udala zbog novca'

Milijana opet ponizila Milojka: 'Tvoja kći se udala zbog novca'

Iako se najkontroverzniji par Srbije nakon brojih svađa pomirio, a Milojko je supruzi oprostio što ga je prevarila, to ipak, čini se, ne znači da će njihove svakodnevne razmirice skoro završiti

Najkontroverzniji par Srbije Milijana (22) i Milojko Božić (74) posljednjih su mjeseci u svađi. Naposljetku su došli do zaključka kako bi bilo najbolje da se razvedu, međutim, Milojko je ipak svojoj još uvijek zakonitoj supruzi sve oprostio. To ne znači da Milijana i dalje ne vrijeđa Milojka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada ga je opet napala, a tom je prilikom spomenula i njegovu kći. Čini se kako je Milijana postala znatiželjna. 

- Zašto se tvoja kći udala u Švicarskoj? Zašto se udala baš za tog čovjeka? - pitala je Milojka koji se iznervirao i stao u obranu svoje kćeri. Tvrdi da se nije udala zbog novca.

Milijana na tome nije stala. Dodala je kako Milojka obitelj iskorištava samo zbog novca. 

- Ti služiš samo da im osiguraš novac - zaključila je. 

Milijana ga je već nekoliko puta u vili 'Parova' prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Milojku je pozlilo, paničario je  i u jednom trenutku i zatražio razvod od supruge. Međutim, sada je iznenadio izjavom kako oprašta svojoj i dalje zakonitoj supruzi Milijani što ga je varala i ponižavala pred kamerama. 

- Opraštam Milijani sve što mi je napravila. Oprostit ću, ali neću zaboraviti - rekao je Milojko.

- Kajem se za puno stvari koje sam napravila Milojku, ipak on ima 75 godina - dodala je Milijana nakon što je čula Milojkove riječi. Međutim, njihove svakodnevne prepirke čini se da neće prestati tako skoro.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci