Show

Komentari 3

Milijanina baka: 'Kad ju vidim s tom budalom poraste mi tlak'

Milijanina baka: 'Kad ju vidim s tom budalom poraste mi tlak'

Najkontroverzniji par na Balkanu ipak odustaje od razvoda. Milojko se izjasnio kako će oprostiti Milijani prevaru, ali da neće zaboraviti. Nju je nazvala i njezina baka i rekla joj kako mora ostati s njim

Situacija između najkontroverznijeg para na Balkanu, Milijane Božić (22) i njezinog supruga Milojka Božića (74) posljednjih se nekoliko dana smirila. Do svađe između supružnika došlo je nakon što je Milijana prevarila Milojka s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60), a ona je naglašavala kako voli svog ljubavnika. Sada je dobila poziv koji nikako nije očekivala.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Nazvala ju je njezina baka koja ju je vidno uznemirena počela kritizirati.

- Kada te vidim s onom budalom, meni poraste tlak, bila sam u bolnici - rekla joj je na početku razgovora. Milijana se šokirala nakon bakinih riječi te ju odmah pitala na koga misli.

- Na koju budalu misliš? Imam samo Milojka ovdje što se tiče ovih budala - rekla je. Međutim, Milijanina baka smatra kako se njezina unuka treba pomiriti s Milojkom, jer od Žapca, tvrdi, nema ništa.

Milijana je nedavno izjavila kako se kaje zbog svega što je učinila Milojku. Iako su najavljivali razvod, čini se kako će ovaj kontroverzni par ipak ostati zajedno.

- Opraštam Milijani sve što mi je napravila. Oprostit ću, ali neću zaboraviti - rekao je Milojko.

- Kajem se za puno stvari koje sam napravila Milojku, ipak on ima 75 godina - dodala je Milijana nakon što je čula Milojkove riječi.

Milijana ga je još donedavno ponižavala pred kamerama, tako da je njihova pomirba iznenadila ukućane vile 'Parova'. Milojko nije mogao doći k sebi kad mu je Milijana najavila da bi se ona razvela i to zbog drugog muškarca. Morao je tada dobiti potrebnu liječničku pomoć pa je na nekoliko sati izbivao iz showa. 

Kad se vratio u kuću, još uvijek nije mogao vjerovati da mu je Milijana zabila nož u leđa i da zbog Žapca želi žrtvovati njihov brak. Čini se kako je sad Milijana ipak 'okrenula ploču' te će se pomiriti sa suprugom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci