Obavijesti

Show

Komentari 61

Miljenicu Amerike polusestra je mrzila, a muža je otela drugoj

Miljenicu Amerike polusestra je mrzila, a muža je otela drugoj
4

Mnogi smatraju da je Julia jedna od najljepših glumica svih vremena. Zgodna žena poznata je po ulogama u popularnim filmovima i brojnim vezama sa slavnim osobama

VIDEO

Poznata američka glumica Julia Roberts (50), rođena 28. listopada 1967., svjetsku popularnost stekla je u romantičnim komedijama.  

Karijeru je započela 1987. godine s nekoliko niskobudžetnih filmova u kojim je njen tekst bio sveden na svega nekoliko rečenica. Prvi film u kojem je imala zapaženiju uloge bio je "Satisfaction".

Početkom 90-tih  godina Julina karijera doseže vrhunac. Nakon što je glumila prostitutku u romantičnoj drami "Pretty Woman", uslijedio je prvi Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu. Ovaj film zaradio je više od 460 milijuna dolara, što ga stavlja na vrh liste romantičnih komedija sa najvećom zaradom. 

Screenshot

Već iduće godine snimila je nekoliko filmova. Poznati triler "Sleeping with the Enemy", zatim je glumila Zvončicu u filmu "Hook",  te doktoricu Rachel u hororu "Flatliners".

Krajem devedesetih snima tri uspješne romantične komedije. Zajedno s Camerom Diaz odigrala je glavnu ulogu u filmu "My Best Friend' koji je zaradio 300 milijuna dolara. Nedugo zatim snimila je "Notthing Hill"  sa zaradom većom od 360 milijuna dolara.

Posljednja komedija u nizu je 'Runaway Bride' u kojem Julia ponovno  glumi s Richard Gerom zbog čega ovu komediju  mnogi smatraju nastavkom „Pretty Woman“. Sva tri filma nalaze se na listi dvadeset najuspješnijih  romantičnih komedija svih vremena.

FILE PHOTO: Cast member Julia Roberts arrives for the screening of the film "Money Monster" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes

Svoj prvi Oscar dobiva nakon uloge u filmu "Erin Brockovich"  gdje Julia još jednom glumi osebujnu ženu bez dlake na jeziku, ovaj put u borbi za socijalna prava. 

Julia je također poznata po romansama sa slavnim osobama kao što su Kiefer Sutherland (50), Dylan McDermott (55), Jason Patric (51), Liam Neeson (65) i Matthew Perry (48). 

Ljubav na prvi pogled 

Holivudska glumica upoznala je sadašnjeg supruga, snimatelja Dannyja Modera (49) za vrijeme snimanja filma 'The Mexican'. Moder je u to vrijeme bio oženjen, a Juliji Roberts (49) to, čini se, nije smetalo.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, znala sam da sam stvorena da tom čovjeku budem supruga - rekla je svojevremeno. Nekoliko mjeseci kasnije Moder se razveo od prve supruge.

U ljeto 2002. godine  snimatelj i Julia vjenčali su se  na svom ranču u Taosu- New Mexico.  Par je u studenom 2004. godine dobio blizance Phinnaeus Walter i Hazel Patricia. Njihovo treće dijete, sin Henry Daniel, rođen je u lipnju 2007. godine.

"Šuškalo" se kako su snimatelj i Julia na robu razvoda, te da ga vara s Richardom Gereom (68). Ona je ove glasine demantirala. 

Ovo nije prvi put da je glumica demantirala glasine o razvodu, isto je učinila i 2015. godine kada se nagađalo da je braku došao kraj. Tada je naglasila kako je Daniel ljubav njezinog života. 

Obiteljska tragedija 

Julia je prije nekoliko godina imala  problema i sa svojom polusestrom 

Njena polusestra preminula je u 38. godini . Nancy Motes navodno se predozirala. Zaručnik ju je pronašao na podu kupaonice. Prije smrti na Twitteru je upućivala bijesne poruke slavnoj sestri. 

Twitter

- Samo da znate, 'Ljubimica Amerike' je ku*** - napisala je Nancy tri tjedna prije smrti. Slavnu sestru je nazivala lažljivicom i govorila da ju je napustila. 

- Želite obožavati nekoga tko je tako okrutan? Ona nije čak ni tako dobra glumica. Potpuno me sje**** - jedan je u nizu očajnih Nancynih tvitova dok je u sljedećem dodala kako je priznala da nikad nije otišla ovako daleko, ali da ni nikad u životu nije bila tako ljuta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao