Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Miroslav Škoro: 'Pjevanje mi nije dosta, sad pečem kobase'

Kućica se zove ‘Slavonska kuća Škoro’ jer sam ja Dalmatinac. Imam odličnih paprenih kobasica, kulenove seke... Dovedem i tamburaše, a nekad i ja pustim glas, ovisi o raspoloženju, našalio se Škoro

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
22 komentara

Koliko god da me bolest uzdrmala, nisam se nešto previše opametio. I dalje volim raditi jer je u radu spas, rekao je pjevač Miroslav Škoro (56). Nakon što je u rujnu imao operaciju srca, kad su mu ugrađene čak četiri premosnice, pjevač se brzo oporavio i vratio na pozornicu. Pjevanje mu, kaže, nije dovoljno pa je prvi put otvorio kućicu na zagrebačkom Adventu u Gajevoj. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Kućica se zove ‘Slavonska kuća Škoro’ jer sam ja Dalmatinac. Imam odličnih paprenih kobasica, kulenove seke... Dovedem i tamburaše, a nekad i ja pustim glas, ovisi o raspoloženju. Kad to zalijemo vinom, sve će nam biti ravno - našalio se Škoro. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nad vrućim kotlom pokazao je spretnost u okretanju kobasica, ali i u njihovu degustiranju. Samo ulicu dalje nalazi se 'Čudna šuma Bolesne braće'. Glazbenici David Vurdelja (44) i Pero Radojčić, poznatiji kao Baby Dooks i Bizzo, potrudili su se da u njoj ne manjka hrane i pića, ali ni životinja. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Kod nas ima raznih šumskih stanovnika i nametnika, ali svako pronađe nešto što mu se sviđa. Ljudi samo trebaju pratiti trag mahovine i zvijezde Sjevernjače i naći će nas - govori Baby Dooks te ističe kako se posjetitelji znaju našaliti kad vide da su na istome mjestu i ove godine jer to znači da im nisu 'posjekli šumu'.

ZAGREBAČKI ADVENT Kod Maje na kobaje: Šuput na svojoj 'kućici' uposlila Nenada

Adventsko slavlje nije moglo proći ni bez kućice Maje Šuput (39) kojoj je nadjenula ime Majushka, a nalazi se na Strossmayerovom trgu. Maja je na kućici uposlila svog zaručnika Nenada Tatarinova (35) koji je odgovoran za svu hranu i sve što se prodaje na štandu. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Foto: videostarparty

Naši partneri pišu
Message