Show

Komentari 236

Mišićavi Lovren skinuo se gol te je zaludio žene diljem svijeta

 Mišićavi Lovren skinuo se gol te je zaludio žene diljem svijeta

HRVATSKI APOLON Dejan Lovren, kao isklesan u mramoru, na sebi je imao samo tetovaže. No za razliku od svog idola Beckhama, pokazao je i što nosi ispod dresa

Zbog fotografija golog tijela prepunog tetovaža koje su obišle svijet žene su poludjele za Dejanom Lovrenom (24). Nogometaš je preko noći postao seks-simbol koji izgledom i stilom podsjeća na svojeg idola Davida Beckhama (39).

Obojica su ovisnici o tetovažama i izgledaju kao da su isklesani u mramoru. Dejan, kao i njegov uzor Beckham, ne srami se pokazati svoje adute. Lovren je u nedavnom intervjuu rekao da je Beckhama smatrao pravim gospodinom na terenu i izvan njega.

Svaka tetovaža ima posvetu

David, kao i Dejan, neprestano dodaje nove tetovaže kojima upotpunjuje svoj muževan stil. Englez ih ima 20, a osim brojnih slika, napisao je imena svoje djece - Brooklyn (15), Romeo (12), Cruz (9) i Harper (3). Becks je na vratu ispisao ime supruge Victorije na hindu jeziku, dok je Lovren ime svoje Anite (20) tetovirao ispod srca. Ni supruga našeg reprezentativca nimalo ne zaostaje za ljepotom i stilom Posh Spice.

Obje su preplanule, prate trendove i imaju sličan modni izričaj. Zbog svih pobrojenih sličnosti Lovrena, koji trenutačno igra u engleskom nogometnom klubu Southamptonu, prozvali su hrvatskim Beckhamom.

Najčitaniji članci