Show

Komentari 52

Mišo slavi 78. rođendan, Ivana razveselila obožavatelje fotkom

Mišo slavi 78. rođendan, Ivana razveselila obožavatelje fotkom

Mišo se sve rjeđe pojavljuje u medijima, ali nedavno je na Splitskom festivalu čak i kratko zapjevao te se tako 'zagrijao' za koncert najavljen u zagrebačkoj Areni, najavljen za 26. listopada

Legenda hrvatske zabavne glazbe, Mate Mišo Kovač, slavi 78. rođendan, a da i dalje namjerava uveseljavati obožavatelje pjesmom potvrđuje i koncert u zagrebačkoj Areni, najavljen za 26. listopada ove godine. Ovih je dana u obitelji Kovač samo slavlje, čini se, jer je prije samo dva dana rođendan proslavila i Mišina supruga Lidija (51). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Sretan rođendan ćaća moj! Do neba i nazad! - napisala je na svom Instagram profilu Ivana Kovač (41) i zajedničkom fotografijom oduševila svoje pratitelje te sve one koji vole šibenskog slavuja i kralja zabavne glazbe. 

U posljednje vrijeme, posebice nakon zdravstvenih problema zbog kojih je početkom godine hospitaliziran, Mišo se rjeđe pojavljuje u medijima, no nedavno se pojavio na Splitskom festivalu te tamo čak i kratko zapjevao. U posebnoj večeri, u njegovu čast, Splićani i gosti pjevali su njegove uspješnice, a Mišo ih je gledao iz publike. 

Prodao je najviše ploča zabavne glazbe u Hrvatskoj, ali i u vrijeme bivše države. Njegove emotivne pjesme mediteranskih motiva brzo su pronašle odanu publiku, a iako je njegovo 'zlatno doba' bilo ono 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, Mišo je na svojoj karizmi te osebujnim stavovima i nastupima izgradio nedodirljivi kult. 

Portretiran kao ikona Dalmacije i Hajduka, Mišo je u dresu voljenog kluba i nastupio na Poljudu prije utakmice velikih rivala Dinama i Hajduka. Njegov zaštitni znak na tom, kao i svim ostalim koncertima bila je prepoznatljiva poza raširenih ruku, za vrijeme koje publika iz sveg glasa pjeva njegove pjesme. 

- Mogu oprostiti Hajduku ovu sezonu. Dogodine neću, a Dalmaciju nikad neće slomiti. Mogu se mijenjati političari, ali nikad je neće slomiti - rekao je Mišo okupljenima na Splitskom festivalu te potvrdio ono o čemu cijeli život pjeva. Ispraćen je ovacijama na Prokurativama, a nema sumnje kako će tako biti i na svakom idućem pojavljivanju legende zabavne glazbe. 

 

Najčitaniji članci