Obavijesti

Show

Komentari 14

Mladen je stigao rekordnih 19, a Milan sam pobijedio Krešu...

Mladen je stigao rekordnih 19, a Milan sam pobijedio Krešu...
7

Blagdansko izdanje Potjere, emitirano 26. prosinca 2019., prošlo je dominaciji lovca Mladena Vukorepe koji je stigao 19 odgovora, a natjecatelj Milan svojedobno se proslavio bez podrške suigrača

VIDEO

U epizodi HRT-ovog kviza 'Potjera' emitiranoj u ponedjeljak, 16. ožujka, gledatelje su oduševili natjecatelji RobertZvonimir i Marija. Oni su u finalnoj potjeri imali 19 koraka prednosti ispred lovca Deana Kotige (31). Na kraju su odnijeli ukupno 198.000 kuna, dok je Kotiga došao do 16 točnih odgovora. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:11

Lovac bi ih možda i stigao da nije pogriješio na pitanju: 'Koji je najmnogoljudniji grad pakistanske pokrajine Pandžab?'. Točan odgovor je Lahore, što su njih troje i pogodili, dok je Kotiga rekao da je u pitanju Karachi. Osim toga, lovac nije znao ni koji je rimski pjesnik napisao 'Ode'. Odgovor je bio Horacije, no to nisu znali ni natjecatelji.

Trojac oduševio u showu, uzeli su Kotigi čak 198.000 kuna...
Trojac oduševio u showu, uzeli su Kotigi čak 198.000 kuna...

Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako se radi o jednoj od najuzbudljivijih Potjera koje su gledali, a nama su u pamćenju ostale i ove. 

Blagdansko izdanje 'Potjere', emitirano 26. prosinca 2019. otišlo je na stranu lovca Mladena Vukorepe. On je u toj emisiji oborio vlastiti rekord te izjednačio onaj od Mirka Miočića i Krešimira Međerala-Sučevića te dostigao 19 odgovora. Natjecatelji su imali 18 koraka viška, a zatim je Vukorepa netočno odgovorio na prvo pitanje pa je ekipa povisila i na velikih i naizgled nedostižnih 19. Ipak, samo pet sekundi prije kraja, lovac ih je uhvatio i pred nosom im uzeo 91 000 kuna. Ekipa je imala veliku priliku pobjeći za još jedan odgovor više pred sam kraj, ali nisu točno odgovorili na pitanje o vulkanima koje ni Malden nije znao. 

Luka Arsen osvojili su prošle godine zajedno 150 000 kuna. Obojica su odlučila natjecati se za viši iznos protiv Kotige, koji je obojici kao viši iznos ponudio 75 000 kuna. Točno su odgovorili na 12 pitanja što im je zajedno, s dva prenesena boda, dalo 14 bodova ispred Kotige, koji je vrlo loše krenuo u svoju rundu. Netočno je odgovorio na treće, peto i sedmo pitanje čime je potrošio gotovo minutu vremena i mladićima omogućio da osvoje lijep iznos. 

Milan je pak sam uspio pobijediti lovca Krešimira Sučevića Međerala, često među natjecateljima smatranog najvećim izazovom te tim potezom osvojiti 35 tisuća kuna. Milan je u završnoj potjeri dao 12 točnih odgovora te bio 13 koraka prednosti ispred lovca, a krucijalno je bilo to što je nekoliko puta vratio Krešu unatrag i tako ostvario zavidan 'skalp', s kakvim se ima puno pravo pohvaliti. 

Natjecatelj Potjere Božo točno je odgovorio na čak 12 od 13 brzopoteznih pitanja i Uzeo pomalo nevjerojatnih 142 000 kuna, dok je njegov sunatjecatelj Tomislav tom iznosu dodao još 24 500 kuna. Jedino pitanje na koje Božo tada nije u potpunosti točno odgovorio bilo je: 'Kroz koje dvije države protječe rijeka Vardar?'. Točan odgovor je Makedonija i Grčka, dok je natjecatelj pokušao s Makedonijom i Albanijom. Božo i Tomislav zajedno su u završnoj potjeri točno odgovorili na 15 pitanja, što lovac Mladen Vukorepa nije uspio sustići. Zajedno su mu tako uzeli 166 500 kuna, jedan od najviših iznosa po 'glavi natjecatelja' u povijesti hrvatske inačice popularnog kviza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu