Obavijesti

Show

Komentari 40

Mladene, pravo muško ne tuče žene, a voziti pijan nije šala...

Mladene, pravo muško ne tuče žene, a voziti pijan nije šala...

Grdović ispada neodgovorna siledžija, kojeg treba izbjegavati i bojkotirati. Jest, njegov je privatni život njegova stvar, ali nasilje nad ženama nije. A nasilje koje je počinio ovog tjedna samo je nastavak njegova ponašanja

VIDEO

 

Svoj poznatih stih, 'Evo mene, moji ljudi' Mladen Grdović mogao bi lako zapjevati ulazeći u policijsku postaju. Uhićenja, su mu, nažalost, ušla u naviku. Pardon, kako se nemušto pokušao opravdati, ispada da smo svi u zabludi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:41

- Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram – dio je "demantija" koji je pjevač poslao u četvrtak. Dakle, dok sa zadarskog prekršajnog suda potvrđuju da je Grdović u srijedu priveden zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja, a podignuta je i optužnica, njega muči razlika uhićenja i privođenja. Nije mu, ne daj Bože, problem što je u Ulici Matije Gupca, pravog borca za pravdu, koji se borio protiv pravih 'frajera' poput Franje Tahija, verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i bio drzak joj prema prijateljici. Njemu je problem je li uhićen ili priveden!

Uhitili su Mladena Grdovića! Napao je Brankicu i prijateljicu
Uhitili su Mladena Grdovića! Napao je Brankicu i prijateljicu

Često nam se Grdi zna pohvaliti kako je on oličenje pravog Dalmatinca. Kako u njemu živi ta esencija juga. Ali, dragi Mladene, pravi Dalmatinac ne mlati žene. Ne samo Dalmatinac, pravi muškarac ne diže ruku na žene.

A što je najlošije od svega, nije mi prvi put. I da je, nema opravdanja, nikakvo nasilje. Nasilje nad suprugom, vožnja uz poprilično promila u krvi, automobilske nesreće... svega toga ima kod Grdovića, a njemu je to, uglavnom, smiješno. U rujnu 2008. osuđen je na osam dana zatvora i godinu dana uvjetno. Samo nekoliko mjeseci nakon toga, supruga ga je drugi put prijavila za obiteljsko nasilje, kada ju je navodno maltretirao i odgurnuo. I to nisu sve prijave, a još je teže pobrojati one za prometne nesreće i vožnje u alkoholiziranom stanju. Puka je sreća što dosad nije nitko stradao u nekoj od pjevačevih pijanih eskapada.

Kada je prije četiri godine ostao bez vozačke, napuhao je tada 2,3 promila, iako je znao i "bolje", završio na trežnjenju i spavao iza rešetaka, šeretski je odgovorio da mu je 'nedostajao samo seks'. A onda je u naletu inspiracije i opjevao svoju glupost.

Crveni Ferrari juri kroz noć. Ne čekaj me ženo, neću doma doći. Vozim ja na gažu trista na sat. Pije Ferrari više nego ja.

Jer pijane vožnje za njega su zajebancija kojom se treba podičiti poput kakvog infantilnog tinejdžera. A Brankici je očito bolje da ne dolazi doma, jer to često loše završi.

Znamo dosta ljudi iz javnog života, no oni ne napadaju druge niti pijani izazivaju nesreće. Grdović ispada neodgovorna siledžija, koju zapravo, treba izbjegavati i bojkotirat. Jest, njegov je privatni život njegova stvar, ali nasilje nad ženama nije. A ako već sam nije svjestan toga, možda bi mu trebali pokazati drugi. Iako, zapelo je već na prvom koraku. Gost na njegovom koncertu trebala je biti Mia Dimšić. I bit će.

Mia Dimšić treba nastupati s Mladenom: 'Neću mu otkazati'
Mia Dimšić treba nastupati s Mladenom: 'Neću mu otkazati'

- Privatni život mojih kolega, njihov rad, opus i stvaralaštvo te kreativnu energiju ne dovodim u vezu jedno s drugim – odgovorila je mlada pjevačica.

Umjesto da u znak podrške svim ženama, ne samo zlostavljanoj Brankici otkaže nastup i tako možda Grdovića potakne na neke promjene, ona je radije izabrala s njime zapjevati. Mogu poslije možda i na bevandu...

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje