Obavijesti

Show

Komentari 11

Modna dizajnerica udana za 35 godina mlađeg: Najbolji je muž

Modna dizajnerica udana za 35 godina mlađeg: Najbolji je muž
6

Osim Milijane i Milojka, još je jedan par bio na 'meti osuda' zbog razlike u godinama. Tako je modna dizajnerica Verica u braku s 35 godina mlađim glazbenikom

VIDEO

Kad su Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) došli u srpski reality show 'Parovi' gledateljima nije bilo jasno kako su se njih dvoje spojili zbog razlike u godinama. Ubrzo su svojim sudjelovanjem u showu, ljubljenjem i vođenjem ljubavi pred kamerama postali tema mnogih razgovora. Par se u devetom mjesecu ove godine i vjenčao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

U posljednje vrijeme nalaze se u središtu skandala zbog sve napetije situacije u srpskom reality showu. Nakon brojnih prevara i afera koje se Milijana ni ne trudi sakriti, opet su u nju uprte sve oči njezinih sustanara.

Nedavno je istaknula koliko je njezin suprug ljubomoran te joj zamjera što se druži s drugim muškarcima. Ona smatra kako nema potrebe za ljubomorom jer s muškarcima s kojima se čuje, kako tvrdi, nema ništa. 

Međutim, najviše od svega ovaj je par prepoznatljiv zbog njihove razlike u godinama. Osim njih, još je jedan par bio na 'meti osuda' zbog istog. Tako je već šest godina modna dizajnerica Verica Rakočević  (71) u sretnom braku s glazbenikom Veljkom Kuzmančevićem (36). Njihov su brak obilježile brojne predrasude, a ona se javno borila protiv njih, pišu srpski mediji. 

- Tog 19. listopada prije šest godina Srbija i susjedi bili su užasnuti događajem, kada se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego da se uda za 35 godina mlađeg muškarca. Njihovi razlozi nisu dotaknuli ni nju ni njega. Znala je prepoznati svaki notu njegove duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u njihovim noćnim razgovorima. Često je bila žalosna zbog toga što tako posebnog umjetnika gledaju kao njenu pratnju. Dok je ona tugovala, on je stvarao glazbu i govorio kako će jednog dana sve doći na svoje. I dolazi polako - poručila je Verica, nakon čega su glasine o njima prestale. 

Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače
Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače

- Što se tiče loših strana, on je neambiciozan, lijen i neuredan. Što se tiče dobrih strana, suviše je talentiran, najbolji je muž i pošten čovjek - rekla je modna dizajnerica o suprugu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin