Show

Komentari 16

Monika je u suzama napustila Zadrugu: 'Spremala sam se za ovaj dan kao za dodjelu Oscara'

Monika je u suzama napustila Zadrugu: 'Spremala sam se za ovaj dan kao za dodjelu Oscara'

Monika Horvat je rođena je u Rijeci, ali odrasla je u Njemačkoj. Fakultetski je obrazovana, što mnoge gledatelje iznenadi kada je ugledaju u ovakvoj vrsti showa “bez cenzura”

Riječanka Monika Horvat (28) napustila je srpski show “Zadrugu 4” nakon osam burnih mjeseci. Doktoricu stomatologije dočekale su u beogradskom studiju majka Danijela i sestra Chiara (22).

POGLEDAJTE VIDEO 

Monika je obitelji poletjela u zagrljaj, a potekle su joj odmah suze radosnice. Voditeljici Dušici Jakovljević komentirala je sudjelovanje u kontroverznom reality showu u koji je ušla još u rujnu prošle godine.

- Za ovaj dan izlaska sam se spremala kao da sam išla na dodjelu Oscara. Ja točno znam što radim, iako sam neke stvari u showu nelogično napravila. Na primjer, taj ulazak u ljubavnu vezu s Jovanom Tomić Matorom. Zapravo sam naglo ušla u kombinaciju s nekim koga i ne poznajem... Zakačila sam se za ženu koja mi je tada bila najprikladnija - prokomentirala je Monika svoju, kako je ranije otkrila, prvu ljubavnu aferu sa ženom.

Horvat je rođena je u Rijeci, ali odrasla je u Njemačkoj. Fakultetski je obrazovana, što mnoge gledatelje iznenadi kada je ugledaju u ovakvoj vrsti showa “bez cenzura”.

- U listopadu 2019. godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam se odmoriti i neko vrijeme baviti se stvarima kojima prije, zbog školovanja, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i reality show. U slobodno vrijeme treniram, volim jahati, plivati, a ponekad znam i zapjevati na nekoj rođendanskoj zabavi - rekla nam je Monika.

Poziv za sudjelovanje u “Zadruzi 4” došao joj je, kako kaže, u pravom trenutku. Ni sama ne zna točan odgovor na pitanje zašto je potvrdno odgovorila.

- Rekla bih da glavni razlog ulaska i ne postoji. Pristala sam jer mi se činilo interesantno i zabavno, iako je jasno da sam se bila upustila u pravu avanturu. Pristala sam spontano i hirovito jer takva i jesam - objasnila nam je.

U showu se nalazi i njezin prijatelj Filip Car iz Crikvenice, kojeg poznaje čak 13 godina. On je bio nominiran s njom za ispadanje, ali je dobio veću podršku gledatelja. Podsjetimo, Prošle sezone u srpskom reality showu “Zadruga” pobjedu i nagradu od 50.000 eura odnijela je Slavonka Iva Grgurić.   

Najčitaniji članci