Obavijesti

Show

Komentari 32

Nina Morić: Nadam se da će Fabrizio jako patiti u zatvoru

Nina Morić: Nadam se da će Fabrizio jako patiti u zatvoru
7

Samo kroz patnju Fabrizio može preispitati svoju savjest. Zbog bivšeg supruga i ja i naš sin Carlos ponovno proživljavamo patnju i jako nam je teško, rekla je Nina

VIDEO

Kada oluja prođe ni ti vjerojatno nećeš znati kako si uspio ostati živ. Nećeš ni biti siguran je li sve zapravo završilo, ali jedno je sigurno - nećeš biti isti koji su ušao u oluju, status je koji je objavljen na Facebook profilu Fabrizija Corone (38). Citiran je dio iz romana Harukija Murakamija 'Kafka na žalu'.

Status na društvenoj mreži objavljen je u nedjelju, nešto prije 15 sati. Objavljen je s mobilnog uređaja čiji signal je lociran u milanskoj četvrti Oggiaro. Ne zna se je li status objavio sam Corona ili mu je netko hakirao profil. Status je 'lajkalo' 9000 ljudi. Odbjegli Corona na Facebooku ima 72.821 prijatelja. 

Policija i Interpol tragaju za Coronom još od petka. Trebao se javiti na odsluženje petogodišnje kazne zatvora zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta, no on je umjesto poštivanja odluke suda pobjegao i nitko ne zna gdje je. 

Nina: Nadam se da će patiti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Fabrizio i ja bili smo u braku kad je prvi put bio u zatvoru. Naš sin Carlos tada je imao pet godina i njemu je, kao i meni, ova situacija jako teška. Oboje ponovno proživljavamo veliku bol. Nadam se da će patiti u zatvoru  jer samo kroz patnju može preispitati svoju savjest - rekla je Coronina bivša supruga, Nina Morić (36).

- Fabrizio, javi se policiji, vrati se kući i predaj se u ruke pravde. Cijela obitelj slomljena je zbog ove situacije - poručio je Coroni preko medija brat Federico. 

Lele Mora, Ninin bivši menadžer, Coroni je poručio da se preda policiji i plati svoj dug jer je to prava stvar za njega i njegovu obitelj koja se našla usred skandala. 

Vraća se?

Natpis 'Comming soon' pojavio se na internetskoj stranici Fabriziocorona.it. Talijanski mediji nagađaju da je Fabrizio time htio vlastima poručiti da će se predati. Ipak, ima i onih koji nisu tako optimistični, već smatraju da je riječ o najavi nečeg što nema veze s Coroninom predajom. 

Budući da policija Coronu smatra bjeguncem pred pravdom, prate sve članove njegove obitelji i prijatelje te nadziru svu imovinu za koju se zna da je njegova. Rekonstruiraju zadnje sate prije Coronina bijega. Podsjetimo, viđen je u petak poslije podne u kafiću u blizini svog stana u Milanu. Nakon toga susjedi su ga vidjeli kako izlazi iz zgrade na stražnji ulaz. Kad su saznali da ga policija goni, bili su oduševljeni. Nije bio omiljen u zgradi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje