Obavijesti

Show

Komentari 5

Možda najgori borilački film bi uskoro mogao dobiti preradu

Možda najgori borilački film bi uskoro mogao dobiti preradu
4

Film 'Mortal Kombat' eventualno je postao kultno trash djelo, iako mu je radnja komične, gluma loša, a borilačke scene jednostavno urnebesne. Igre nisu bile takve sudbine

VIDEO

Jedna od igara koje su obilježile proteklih 25 godina svakako je bila i borilačka igra 'Mortal Kombat'. No dok je igrački dio te franšize bio posve uspješan te čak i hvaljen, onaj filmski nije baš bio te sreće. Igra je adaptirana u dva navrata, prvo 1995., a zatim dvije godine poslije, 1997.

Era video igara: Preko trideset igara čeka svoju filmsku verziju
Era video igara: Preko trideset igara čeka svoju filmsku verziju

I jedan i drugi film bili su podosta loše prihvaćeni od strane kritike, no publika je imala drugačije mišljenje. Tako su i jedan i drugi film eventualno postali kultna trash djela, iako su im radnje komične, gluma loša, a borilačke scene jednostavno urnebesne. Igre nisu bile takve sudbine. Uglavnom su bile jako dobro prihvaćene kod svih, a njihova kvaliteta rasla je s godinama. Stoga se pojavio i projekt uskrsnuća filmske verzije ove igre.

Za producenta je odabran redatelj franšize 'Prizivanja' i nadolazećeg 'Aquamana', James Wan. Krajem 2016. projektu se pridružio i redatelj Simon McQuoid, ali od tada pa do nedavno nije baš bilo vijesti. Sve se promijenilo kada je objavljen popis likova koji bi se trebali pojaviti u filmu.

Videotop

Glavni lik trebao bi biti Cole Turner, koji je lik kojeg nismo vidjeli u franšizi. U pitanju je boksač udovac, koji se bori radi svoje mlade kćerke. Nije jasno zašto je odabran baš takav lik, kad ima materijala u igrama za dobre priče o likovima s kojima smo upoznati, no to je ipak pitanje na koje ćemo tek dobiti odgovor.

Nadolazeći blockbusteri: Što će nam još doći u kina ovog ljeta?
Nadolazeći blockbusteri: Što će nam još doći u kina ovog ljeta?

Osim glavnog lika, u sporednim ulogama pojavit će se gotovo svi već poznati likovi. Tako ćemo vidjeti Kana, Sonyu, Mileeenu, Jaxa Bridgesa, Liu Kanga, Kung Laoa, Shang Tsunga, Drahmina, Kabala, Nitaru, Reika, Sophiju te Overseera. Još jedan dodatak cijelom čoporu jest i Jin, odnosno njegov alter ego Raiden. U ovoj verziji događaja Raiden ima 14 godina, što je još jedna bizarna stvar vezana za cijeli projekt. Jer ipak, malo je neobično da Bog munje i groma ima 14 godina.

Uz to, interesantno je da se ne spominju niti Scorpion niti Sub Zero, bez kojih se igru ne može niti zamisliti.

Koliko će cijeli projekt dobro proći, s toliko likova koji zagušuju ekran, vidjet ćemo jednom kad (ako) se film pojavi. Ipak, produkcija traje već četiri godine, a ovo je tek druga vijest o cijelom projektu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode