Obavijesti

Show

Komentari 11

Muslimović na suđenju: Pijanu Sonju sam samo 'malo gricnuo'

Muslimović na suđenju: Pijanu Sonju sam samo 'malo gricnuo'
6

Pjevač kaže da ju je vozio jer je pijanu nije mogao pustiti s bilo kim, ali da je 'ta noć bila u drugom filmu' jer je navodno ona htjela da on spava kod nje. Tijekom vožnje, kako je rekao, bila je agresivna, psovala i histerizirala

VIDEO

Nijednom nisam udario Sonju Bašić, vozio sam i branio sam se, možda sam bio grub. Bila je pijana, histerizirala, udarala me, otimala volan, vadila ključ iz auta, rekao je Halid Muslimović (59)  danas tokom svjedočenja u Osnovnom sudu u Banjoj Luci, piše Avaz. Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe rekao je da su njezine povrede mogle nastati 'ili od vrata ili ju je prilikom opiranja zakačio prstenom'.

Sudjenje Halidu Muslimovicu

Što se ugriza tiče, kazao je da ju je 'malo gricnuo', vodeći se 'onim narodnim da pijance treba malo pljusnuti ili gricnuti'. Tijekom svjedočenja nekoliko puta je došao u verbalni sukob s tužiteljicom, koja ga je opominjala zbog načina na koji razgovara s njom.

- Vi idete u kolosijek da mene optužite, vi ste loš... - rekao je vidno uzrujan Muslimović tužiteljici prije nego što ga je i sudac opomenuo.

Na pitanje tužiteljice Sanje Tadić-Stojisavljević je li bio u emotivnoj vezi s Bašić, rekao je: 'Ne sjećam se jesam li bio u vezi s njom'. Muslimović je rekao da ju je te noći vozio iz Kozarca u Banju Luku jer je pijanu nije mogao pustiti s bilo kim, ali da je 'ta noć bila u drugom filmu' jer je, kako je naveo, ona htjela da on spava kod nje. Tijekom vožnje, kako je rekao, bila je agresivna, psovala i histerizirala.

- Ruka mi je bila modra pa sam nosio košulju dugih rukava - rekao je pjevač.

Sudjenje Halidu Muslimovicu

Bašić je ostavio ispred zgrade, a, kako kaže, zvala je nekog i prijetila mu da će zvati policiju. Danas su svjedočili i glazbenici iz Muslimovićevog benda, ali i Hasan Ponjević, koji je te noći u restoranu gdje je bila svirka, bio s Bašić u društvu. On je rekao da je pila viski te da nitko za stolom osim nje nije pio to piće.

- Jedna boca je bila popijena pa je naručila drugu, od koje je ostalo malo na dnu boce - rekao je svjedok.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci je počelo suđenje zbog toga što je u srpnju prošle godine Halid navodno pretukao Sonju. 'Plavi čuperak', a kojim su ludjele žene bivše zajedničke države, zbog novaca koji je dugovao Bašićevoj, divljački ju je pretukao, tako je rekla žena koja živi u Australiji.

'Pjevač Muslimović me udario, ugrizao i ukrao 1,8 milijuna kn'
'Pjevač Muslimović me udario, ugrizao i ukrao 1,8 milijuna kn'

- Taj čovjek je poludio, htio me ubiti, eto to, ništa drugo. Je li moja djeca trebaju ostati bez majke i to zbog njegovog duga prema meni - rekla je Sonja iz Melbournea, u sudnici Osnovnog suda u Banjaluci.

Sonja Basic sa advokatima pred sudom

Tu večer kada ju je prema njezinim riječima pretukao, bila je u unajmljenom stanu u Banja Luci, na njegov poziv došla je u Kozarac kod Prijedora gdje je on imao nastup. Pred kraj večeri došao je za njezin stol i počeo je piti. Zamolila ga je da je odveze do taksija kako bi se vratila u Banja Luku, što je on prihvatio.

Sudjenje Halidu Muslimovicu

- Kada sam sjela u auto, rekla sam da nisam dobila novac, a on je u blizini parkirao auto i ugasio motor. Počeo je psovati, a potom je automobilom izašao na cestu i prenuo prema Banja Luci. Počeo je voziti kao manijak 140-150 km/h i šakama udarati po upravljaču. Molila sam ga da stane. Udario me je desnom rukom u lice, bila sam šokirana - rekla je ranije na sudu Sonja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin