Show

Komentari 102

Na Facebooku nastala drama zbog 'Ljubavi na selu': RTL nam briše komentare i prijavljuje sve

Na Facebooku nastala drama zbog 'Ljubavi na selu': RTL nam briše komentare i prijavljuje sve

Ne shvaćam kako oni kao produkcija ne vide da mi ovim samo pridonosimo gledanosti emisije i da ništa lose nema u našim objavama, rekao je administrator 'Dnevna doza Ljubav je na selu' za Večernji list

Show 'Ljubav je na selu' i ove godine rušio je rekorde gledanosti na RTL-u, a nakon svake epizode kreću rasprave na društvenim mrežama. Tko se mogao bolje ponijeti, a tko je mogao biti drskiji, tko je trebao, a tko nije trebao ispasti i slično.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim službene stranice emisije na Facebooku, postoji i satirična stranica 'Dnevna doza Ljubav je na selu', koju prati više od 45 tisuća ljudi. Fanovi komentiraju epizode, kreiraju smiješne memeove... Ta stranica nije napravljena ove godine, ali sada je stala na žulj RTL-u, koji ih zbog autorskih prava i golotinje prijavljuje Facebooku. O tome su admini obavijestili svoje pratitelje:

- Hvala RTL-u na dvije prijave u dva dana... Katastrofa.

U komentarima su ih podržali brojni fanovi, a jedan je zaključio kako RTL pokupi ideje od spomenute satirične stranice, a onda ih blokiraju i prijavljuju. Nije dugo trebao i započeo je 'rat' sa službenom stranicom emisije 'Ljubav je na selu'. Pratitelji satirične stranice pisali su im poruke ispod objava, ali one su brzo obrisane, a oni koji su ih pisali - blokirani su na službenoj stranici.

S RTL-a su za Večernji list odgovorili sljedeće:

- Administrator RTL-ove službene Facebook stranice Ljubav je na selu prijavio je sve objave stranice Dnevna doza Ljubavi na selu u kojima je utvrđeno kršenje autorskih prava, odnosno neovlašteno korištenje RTL-ova foto i videomaterijala.

Administrator satirične stranice rekao je za Večernji list: 'Ne shvaćam kako oni kao produkcija ne vide da mi ovim samo pridonosimo gledanosti emisije i da ništa lose nema u našim objavama. Za dalje ne znamo, ispratit ćemo ovu sezonu do kraja nadam se bez više ikakvih prijava, a onda možda pokrenemo neku novu stranicu koja bi se bazirala na općenito show programe u RH.'

Najčitaniji članci