Show

Komentari 32

Na novogodišnjim koncertima su obavezne COVID potvrde, a pjevat će brojna poznata imena

Na novogodišnjim koncertima su obavezne COVID potvrde, a pjevat će brojna poznata imena

Na Trgu bana Jelačića će na Silvestrovo nastupiti Psihomodo Pop, a prostor će biti ograđen. Splićane će zabavljati TBF, Dubrovčane Silente i Vatra, a Osječane će zabavljati Ivan Zak

Stanovnici većih hrvatskih gradova će na Silvestrovo, poštujući propisane epidemiološke mjere, moći uživati na koncertima na otvorenom. I dok je Njemačka je pred novogodišnju noć postrožila mjere i zatvorila gotovo sve, u Hrvatskoj to nije slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, radno vrijeme ugostiteljskih objekata će na Badnjak i Staru godinu biti do dva sata nakon ponoći, a zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je danas objavio popis izvođača nastupiti na dočeku na Trgu bana Jelačića.

- Što se tiče programa za Novu godinu tu će biti kvartet Zagrebačke filharmonije koji će svirati izvedbe grupe Queen i bit će grupa Psihomodo pop. Na frontalnom dijelu pred binom će biti dvostruka ograda - objasnio je. Ranije je najavio da će se u ograđeni prostor moći ući jedino s valjanom COVID potvrdom.

TBF

U Splitu neće biti velikog dočeka na Rivi, nego će novogodišnji koncert po prvi put biti organiziran na Zvončacu, gdje će nastupiti Thrill Band i TBF.

– Tradicionalni veliki koncert za doček Nove godine neće se održati. Svi ostali programi po adventskim zonama održat će se u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama - poručili su iz Turističke zajednice grada Splita za Večernji list. Ulaz je moguć jedino uz COVID potvrdu, a oni koji je nemaju će se moći testirati na ulazu.

Doček Nove godine u Dubrovniku će se održati ispred crkve svetoga Vlaha, uz koncert Silentea i Vatre. Svi u publici morat će imati COVID potvrde ili negativan nalaz testa na koronavirus, piše Dubrovnik press.

- Neće se postavljati velika bina na Stradun jer ne možemo u potpunosti kontrolirati broj posjetitelja, stoga će se koncerti odvijati na platou ispred Crkve svetog Vlaha. Prostor za posjetitelje bit će omeđen ogradama, a EU COVID potvrde prilikom ulaza u prostor kontrolirat će redari - pojasnila je dubrovačka zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Zadrani će Novu godinu moći dočekati na Trgu Petra Zoranića te Trgu pet bunara.

.- Program na prostoru Adventa nastavlja se cjelodnevnom glazbom s DJ pulta, a u samu Novu godinu ući ćemo uz svirku skupine glazbenika koji su se proslavili u odličnoj TV emisiji A strana, Vjeke Ključarića, Eni Jurišić, Dine Purića i Petre Oreč - potvrdio je Ante Galić iz Turističke zajednice Zadra za Večernji list, te istaknuo da je ulaz na prostor Adventa moguć isključivo uz COVID potvrdu, a na ulazu će se moći napraviti i brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn.

Osječane će zabavljati Ivan Zak na središnjem Trgu Ante Starčevića, a Opatija će organizirati doček na nekoliko gradskih lokacija. Nastupit će Groovers, Šajeta, Trio Rio, David Danijel, Duško Jeličić i Bonaca.

Najčitaniji članci