Obavijesti

Show

Komentari 6

Na otoku Vrniku uspjeli 'uloviti' Beyonce: 'Poslala nam je fotku'

Na otoku Vrniku uspjeli 'uloviti' Beyonce: 'Poslala nam je fotku'
8

Pjevačica je u Hrvatskoj već danima, ali maksimalno se trudi izbjegavati fotoreportere. Ipak, nije mogla odoljeti pa se fotografirala s osobljem restorana na Korčuli

VIDEO

Američke zvijezde Beyonce Knowles (39) i Jay Z (50) odmarale su se u Hrvatskoj. Od objektiva su se cijelo vrijeme nastojali sakriti, ali ipak nisu mogli odoljeti pa su se fotografirali u poznatom restoranom na otoku Vrniku u blizini Korčule.

POGLEDAJTE VIDEO: Blue Ivy ide stopama svojih roditelja

Pokretanje videa...

01:19

Slavni par spremno je pozirao, a onda je restoran fotografiju objavio na svom profilu na društvenim mrežama. Beyonce je bila u svjetlo ružičastoj haljinici, a s obzirom na to da nije sve gumbe zakopčala, dala je uvid u raskošan dekolte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi upotpunila kombinaciju nosila je i veliki šešir. Njen suprug je odabrao ležernu kombinaciju pa se tako šetao Hrvatskom u košulji na kvadratiće i kratkim hlačama. 

- I više smo neko uzbuđeni što možemo podijeliti ovaj genijalan trenutak - napisali su jučer u opisu ispod fotografije na kojoj su označili Beyonce. Kontaktirali smo restoran koji iznimno poštiva privatnost gostiju pa su nam rekli sljedeće: 

- Fotografiju smo objavili nakon što su nam je poslali i vjerujemo, time zahvalili na jedinstvenom iskustvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍽🍷💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Osim američkih zvijezda, u tom restoranu često borave i domaći. Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) ondje je sa suprugom Nenadom bila već nekoliko puta. Sve je evidentirala na svom Instagram profilu. Opuštala se ondje i Iva Radić (43) prije dvije godine, Goran Ivanišević (48), influencerica Jelena Marinović (28), ali i Ecija Ivušić (33). 

Fotoreporteri su u utorak 'ulovili' svjetsku zvijezdu u općini Župa dubrovačka, u naselju Srebreno. Beyonce se skrivala ispod slamnatog šešira i svi pogledi bili su usmjereni prema njima. 

Nakon proslavljenog 39. rođendana na Jadranu Beyonce s obitelji otišla iz Hrvatske

Čini se kako tjelohranitelju nije bilo drago što ih snimaju fotoreporteri. Bio je ljut na kamere oko njega i slavnog para pa je mahao prstom prema fotoobjektivu. Pjevačica je s obitelji i tjelohraniteljem navodno napustila Hrvatsku. Pretpostavlja se da je na Jadranu proslavila 39. rođendan. 

Par je viđen i u subotu poslijepodne na Kornatima na otoku Žutu. Bili su u restoranu i sami su jeli na terasi, a oko njih je bilo nekoliko tjelohranitelja koji su pazili da ih ne ometaju. Beyonce i njezin suprug brinuli su o tome da ih ni tada ne fotografiraju, ali nije im uspjelo. 

'Ulovila' ih je Ivana Mišković, influencerica i modna urednica. Bila je s društvom u restoranu na otoku Žutu kada ih je konobar iznenadio s najavom da stižu glazbene zvijezde. 

Beyonce ima gnjusne trikove za sinuse, a voljela je i pušiti travu
Beyonce ima gnjusne trikove za sinuse, a voljela je i pušiti travu

- Na prvu nismo vjerovali i mislili smo da se konobar šali. No uskoro se cijelo osoblje rastrčalo po restoranu pa smo shvatili da vjerojatno doista dolaze. Došli su byboatom, tako da nismo vidjeli gdje su točno bili usidreni. Najprije je ušao samo jedan zaštitar, koji je tražio gdje će ih smjestiti. Kada je odabrao mjesto, osoblje ga je ogradilo velikim bijelim konopom - ispričala je Ivana za Jutarnji list

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu