Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Nabildani i tetovirani svećenik vježba gol: Zabranio komentare

Otvorio sam ovaj profil kako bi mogao pričati o stvarima koje su mi doista bitne te inspirirati druge da počinu voditi zdrav način života, priča Oskar iz Švedske

Foto: Instagram
27 komentara

Luterijanski svećenik iz Švedske postao je prava internet senzacija. Na društvenim mrežama vodi profil 'Crossfitpriest' na kojem svakodnevno objavljuje videe i snimke iz teretane na kojima vježba gol. 

Njegovo ime je Oskar, a na Instagramu ga prati više od 132 tisuće ljudi. Osim što širi božju riječ i propovijeda u švedskoj crkvi, Oskar se može pohvaliti i zavidnom tjelesnom formom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Kako bi izbjegao neprimjerene komentare, švedski svećenik zabranio je mogućnost komentiranja na svojem profilu, a nedavno se obratio svojim pratiteljima. 

Foto: Instagram

- Posljednjih nekoliko tjedana bili su prava ludnica. U jednu ruku je zabavno, a u drugu zastrašujuće. Shvatio sam da mi ne odgovara sva ova medijska pažnja koju sam privukao. Otvorio sam ovaj profil kako bi mogao pričati o stvarima koje su mi doista bitne te inspirirati druge da počinu voditi zdrav način života. Nije mi do toga koliko imam pratitelja, nego do toga kakvu poruku šaljem - napisao je Oskar u jednoj od objava. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Naši partneri pišu
Message