Obavijesti

Show

Komentari 27

Nabildani i tetovirani svećenik vježba gol: Zabranio komentare

Nabildani i tetovirani svećenik vježba gol: Zabranio komentare
8

Otvorio sam ovaj profil kako bi mogao pričati o stvarima koje su mi doista bitne te inspirirati druge da počinu voditi zdrav način života, priča Oskar iz Švedske

Luterijanski svećenik iz Švedske postao je prava internet senzacija. Na društvenim mrežama vodi profil 'Crossfitpriest' na kojem svakodnevno objavljuje videe i snimke iz teretane na kojima vježba gol. 

Njegovo ime je Oskar, a na Instagramu ga prati više od 132 tisuće ljudi. Osim što širi božju riječ i propovijeda u švedskoj crkvi, Oskar se može pohvaliti i zavidnom tjelesnom formom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako bi izbjegao neprimjerene komentare, švedski svećenik zabranio je mogućnost komentiranja na svojem profilu, a nedavno se obratio svojim pratiteljima. 

- Posljednjih nekoliko tjedana bili su prava ludnica. U jednu ruku je zabavno, a u drugu zastrašujuće. Shvatio sam da mi ne odgovara sva ova medijska pažnja koju sam privukao. Otvorio sam ovaj profil kako bi mogao pričati o stvarima koje su mi doista bitne te inspirirati druge da počinu voditi zdrav način života. Nije mi do toga koliko imam pratitelja, nego do toga kakvu poruku šaljem - napisao je Oskar u jednoj od objava. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?