Obavijesti

Show

Komentari 0

Nagrada Oscar je ozbiljna, ali se neki trude da je što više srozaju

Nagrada Oscar je ozbiljna, ali se neki trude da je što više srozaju

Danima se špekulira tko će osvojiti Oscara za najbolji film, redatelja, glumca, prognoziraju se dobitnici, ili pak oni koji će biti veliki gubitnici, sami akteri danima biraju garderobu, govori se bruse...

VIDEO

Sav taj šušur pripada dodjeli nagrade Oscar. I godinama je već tako, prognoze se uglavnom pokazuju kao točne, dobro, ponekad je to stvarno očito. Kao, primjerice, ove godine i trijumf “Oppenheimera”. Trebala bi se tu slaviti filmska umjetnost, tja to je ipak nagrada Akademije. No, prečesto se to zadnjih godina pretvara, zapravo, u jedan veliki cirkus.

96th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Dugo je to već tako, no ovih godina ponašanjem, a pogotovo garderobom, to je prešlo sve granice. I naišlo na brojne kritike. I kad se onda čude da im pada gledanost iz godine u godine, jedan od glavnih razloga je upravo taj cirkus.

Za najveći se ove godine pobrinuo glumac i hrvač John Cena. On, recimo, nije odveć dugo birao garderobu, jer je nagradu za najbolju kostimografiju najavio samo u sandalama.

855670945

Neke glumice su došle u haljinama koje sve otkrivaju, a grudnjak im je suvišan dio garderobe. I nakon svega nije čudo na običnom puku ispada da su oni tu samo zbog sebe, zato “jer mogu”. Taj svijet glamura, prečesto lažnog, postaje iritantan. U prilog tome ide i činjenica da su svi oni koji su nominirani, bez obzira na pobjedu, dobili “poklon vrećice” vrijedne čak 170.000 dolara.

Ove godine bila je pod sloganom “Svi pobjeđuju”, kako su samo obzirni, a u njoj su bili vaučer za luksuzna putovanja, kozmetika i razni drugi promidžbeni proizvodi. I ne samo to, imaju “posebnu službu” za to, pa zadnje 22 godine to je mukotrpan posao Lasha Faryja. I, eto, jedan ozbiljna nagrada, ima tu i ozbiljnih ljudi, padne u drugo plan jer netko odluči da bi trebao doći gol. Ili ošamariti nekog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...