Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
132 komentara

Najveći fan: Nema života bez Maje Šuput, svuda je oko mene

Kada je imala 11 godina, Daniela Perić (19) iz Karlovca, postala je najveća obožavateljica pjevačice Maje Šuput. Ne propušta niti jedan koncert, a s Majom je ostvarila poseban prijateljski odnos

132 komentara

Osim što odlazi na brojne koncerte, od kojih je najdalji bio u njemačkom gradu Frankfurtu, i što se može pohvaliti sa više od 50 fotografija sa svojim idolom, Daniela neprestano prati i modne kombinacije popularne pjevačice. Naime, Daniela se kroz šminku, frizure pa i identične modne predmete pokušava što više približiti izgledu Maje Šuput.

- Smatram da smo u licu dosta slične, zbog šminke, crta lica, a najviše mi se kod nje sviđa osmijeh kakav i ja želim - kaže Daniela.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o djevojci koja ne može živjeti bez Maje Šuput

 

Daniela je otišla i korak dalje. Naime, u znak svoje vjernosti napravila je dvije tetovaže. Prva joj se nalazi na vratu te prikazuje Majin datum rođenja rimskim brojevima. Druga tetovaža, stihovi iz pjesme "Dvije lude", nalazi joj se na području rebara. Daniela tu ne planira stati. Želi još jednu tetovažu u obliku potpisa popularne pjevačice.

- Ona se super potpisuje i to mi je baš kul - kaže.

Danielu ne brinu loši komentari okoline. Ona smatra kako je to što radi u potpunosti pozitivno te vjeruje kako je s Majom ostvarila poseban odnos.

- Maja mi je kao sestra, predivna je osoba i odlična je u svome poslu - dodaje Daniela. Na koncerte odlazi s još većim žarom i zaključuje kako su Majini koncerti pravi tulum gdje se svatko treba doći napuniti pozitvnom energijom i uvjeriti o kakvom je doživljaju riječ.

POGLEDAJTE VIDEO: Što Daniela misli o plastičnim operacijama Maje Šuput?

Daniela pozitivno gleda i na estetske zahvate pjevačice. Smatra kako je to sasvim normalno te da s obzirom na prirodu njezina zanimanja treba izgledati savršeno.

- Meni izgled nije toliko bitan, meni je bitinije to što je Maja izrazito topla osoba i što mi svojim pjesmama uljepšava svaki dan - rekla je.

Popularna pjevačica Danieli je neprestano u mislima. Njezino okruženje u znaku je Maje Šuput. Posteri, albumi, nakit, odjeća ono je što Danielu čini sretnom i poveznijom s popularnom pjevačicom.

- Ona mi je 24 sata u glavi i okružena sam sa svime što me podsjeća na nju - kaže Daniela i zaključuje: 'Nema života bez Maje Šuput'.

Naši partneri pišu
Message