Obavijesti

Show

Komentari 4

Nakon Škore i Kekina, na izbore ide farmer iz 'Ljubav je na selu'

Nakon Škore i Kekina, na izbore ide farmer iz 'Ljubav je na selu'
4

Željko medijske stupce više ne želi puniti svojim privatnim životom, već političkim obećanjima. Rekao je kako želi zastupati interese građana u Saboru te sve pozvao da budu složni

Željko Bilić, farmer koji je tražio srodnu dušu u desetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', sada ulazi, kako kaže, u visoku politiku. Za RTL je potvrdio kako će se naći na listi stranke Živi zid. Željko je inače već neko vrijeme politički aktivan u Istri. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ljubavni parovi s malih ekrana'

Pokretanje videa ...

On medijske stupce više ne želi puniti svojim privatnim životom, već političkim obećanjima. Rekao je kako želi zastupati interese građana u Saboru.

-  Budimo složni i nemojmo dopustiti da nas dijele. Njih pustimo u 1945. godini, a mi svi skupa gledajmo rješenja i bolju budućnost. Pozivam sve svoje prijatelje da preferencijalno glasaju za mene u 8. izbornoj jedinici. Svi zajedno za bolju Istru i Rijeku - poručio je Željko entuzijastično. 

Podsjetimo, upravo zbog 'Ljubav je na selu' Željko je upoznao buduću suprugu. On je u emisiji na svojoj farmi ugostio Maju ŠvaljugJacqueline KaleRužu Pejić i Paulinu Tomičić, a srodnu dušu je našao nakon showa. 

Farmer Željko: 'U sretnoj sam vezi, ali djevojka nije iz showa'
Farmer Željko: 'U sretnoj sam vezi, ali djevojka nije iz showa'

- Moja mi se djevojka javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno - rekao je Željko, kojeg su tijekom showa nazvali Istarski Casanova. U prosincu prošle godine postao je i otac.  On i partnerica Felina su u Općoj bolnici Pula dobili kćer.

Maja, koja se borila za njegovo srce, javno mu je čestitala na prinovi.

- Neka je živa i zdrava - napisala je.