Obavijesti

Show

Komentari 32

Naplaćivala seksualne usluge: 'Maca Diskrecija' je uhićena...

Naplaćivala seksualne usluge: 'Maca Diskrecija' je uhićena...
6

U travnju 2017., Senada je uhićena zbog ucjene. Naime, prijetila je jednom muškarcu audio-snimkom u kojoj se čuje dogovor o intimnim odnosima

VIDEO

Bosanska starleta i bivša sudionica kontroverznog realityja 'Parovi', Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, uhićena je zbog prostitucije, prenosi Telegraf.rs.

Prema pisanju Telegrafa, Diskrecija se tog dana trebala naći s čovjekom kojeg je upoznala preko interneta, a odmah su razmijenili telefonske brojeve.

- Maca je čovjeka 'upecala' na stranici za upoznavanje. Nakon što su razmijenili telefonske brojeve dogovorili su susret. Na dan kada su se trebali upoznati, Senidu su uhitili - piše srpski Telegraf. 

- Prije je njezina cijena bila 600 eura (oko 4.400 kuna) za cijeli vikend, ali njezina tarifa nije bila niti blizu tarifama elitnih prostitutki među kojima su poznate voditeljice i reality natjecateljice. Za 400 eura (oko 3.000 kuna) ispunjava sve fantazije svojih klijenata. Njezine mušterije uglavnom dolaze iz srednje klase, a najčešće se viđaju petkom nakon posla. Odlaze u iznajmljene stanove. U nedjelju se njezine obaveze završavaju i tada se rastaju - prenosi Alo. 

Prema pisanju srpskih medija, ovo nije prvi put da je Maca privedena. U travnju 2017., Senada je uhićena zbog ucjene. Naime, prijetila je jednom muškarcu audio-snimkom u kojoj se čuje dogovor o intimnim odnosima. Starleta je čovjeka za snimku tražila nekoliko tisuća eura, a protiv nje je podnijeta kaznena prijava zbog pokušaja ucijene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:46


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu