Show

Komentari 13

Naša reality zvijezda Iva Grgurić tajno ljubi srpskog nogometnog reprezentativca Radonjića

Naša reality zvijezda Iva Grgurić tajno ljubi srpskog nogometnog reprezentativca Radonjića

Njih dvoje cijelu večer bili su jako prisni, prvo su razgovarali i smješkali se, a onda su se opustili i postali jako bliski. Nemanja ju je grlio dok su plesali, a u jednom trenutku počeli su se ljubiti. Nije im smetalo što ih svi gledaju

Hrvatica Iva Grgurić (28), reality zvijezda javnosti poznata po pobjedi u srpskom reality showu 'Zadruga', trenutačno navodno ljubi srpskog nogometaša Nemanju Radonjića (25), bivšeg suigrača Duje Ćalete Cara (24) iz francuskog kluba Marseille, kako prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iva je s društvom uživala u jednom klubu, a s njom je bio i nogometaš Nemanja Radonjić. Njih dvoje cijelu večer bili su jako prisno, prvo su razgovarali i smješkali se, a onda su se opustili i postali jako bliski. Nemanja ju je grlio dok su plesali, a u jednom trenutku počeli su se ljubiti. Nije im smetalo što ih svi gledaju, a jasno se vidi da su u emotivnoj vezi - otkrio je izvor za Kurir.

- Iva je bila jako raspoložena, također nije joj bio problem zagrliti Nemanju, a često mu je šaptala na uho i zadovoljno se smješkala. Djelovala je kao da je ponovno zaljubljena. Mislim da više ne želi skrivati da je upravo mladi nogometaš osvojio njezino srce - dodao je izvor za kraj.

Inače, Iva je nedavno prekinula ljubavnu vezu s bivšom reality zvijezdom Filipom Đukićem (28), tattoo majstorom kojeg je upoznala u 'Zadruzi'. Bivši par je ostao u dobrim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S IVOM GRGURIĆ

Najčitaniji članci