Show

Komentari 7

Nasmijana Albina pozira uz dečka Ivana, a pala je i pusa

Nasmijana Albina pozira uz dečka Ivana, a pala je i pusa

Hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, vratila su u Split. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa zgodnim muškarcem na kojoj ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni

Pjevačica Albina Grčić (22) objavila je na Instagram profilu fotografiju sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Punimo baterije- napisala je na engleskom jeziku Albina ispod fotografije na kojoj par razmjenjuje nježnost i poljupce.

'Najljepši ste mi', 'Prekrasni' 'Moji najdraži i najljepši', 'Najdraži par'- samo su neki od komentara koji se nalaze ispod fotografije ovoga mladoga, vidno zaljubljenoga para.

Albina ni ranije nije krila sreću s nogometaše kojega poznaje od najranijeg djetinjstva, a sudeći po fotografijama ovaj par uživa u svakom slobodnom trenutku koji mogu provesti zajedno. 

Splitski nogometaš, Ivan Ćalušić igra za Hajduk 2 koji se natječe u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. 

Naime, ovogodišnji Eurosong zakazan je za 18. svibnja u Rotterdamu, a na njemu će sudjelovati ukupno 39 zemalja. Nakon Albinine pobjede na Dori s pjesmom 'Tick-Tock', ona će pokušati osvojiti i Eurosong., a njezin nastup je na rasporedu tijekom prve polufinalne večeri.

Najčitaniji članci