Obavijesti

Show

Komentari 115

Ne razmišlja o novom braku: Aki (64) je sretan i gura kolica

Ne razmišlja o novom braku: Aki (64) je sretan i gura kolica
9

U 21. stoljeću sve više žena rađa u 40-im i 50-im, a muškarci postaju očevi čak i u 70-im godinama. I dok se neki zgražaju nad tom činjenicom, ove poznate osobe uživaju u svojim ulogama

VIDEO

'Kako će trčati za djetetom', 'Umjesto da ima unuke on pravi djecu', samo su neki od komentara kada se spomene da muškarac čeka prinovu u 50-im, 60-im ili čak 70-im godinama. I dok većina u tim godinama razmišlja o mirovini i unucima, zvijezde s našeg popisa ponovno mijenjaju pelene i guraju kolica. U ulozi tate, a ne djeda, naravno. 

Aki Rahimovski 

Pjevač Parnog valjka, prije tri mjeseca postao je otac djevojčice Antonije. Aki Rahimovski (64) potvrdio nam je to kad smo mu čestitali.

Njegova nova partnerica je 27 godina mlađa Barbara. Pjevačevi prijatelji kažu da je s novom partnericom Aki sretniji. Prije nove ljubavi bio je u braku s Ingrid više od 40 godina. A ne tako davno, prije samo dvije godine tvrdio je da je njihov odnos isti kao u početku njihove veze.

- Zaljubljen sam u suprugu Ingrid kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i na tome sam joj zahvalan - rekao je tad pjevač za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

 

Nije poznato kad i gdje se upoznao s Barbarom, ali s njom, očito je, proživljava drugu mladost. Njegova nova ljubav već mjesecima je obavijena velom tajnosti. Par vezu pažljivo čuva od javnosti, a vrijeme samo za sebe većinom provode u Sloveniji. Iako se na estradnim šankovima dugo šuška o njihovoj idili, članovi Parnog valjka o tome odbijaju razgovarati. Vijest je prvi donio “RTL Exkluziv”, čija se ekipa uputila u Sloveniju, gdje Barbara živi, kako bi razgovarali s pjevačem i njegovom novom odabranicom.

Aki Rahimovski dobio je kćer s 27 godina mlađom partnericom
Aki Rahimovski dobio je kćer s 27 godina mlađom partnericom

Par nije bio kod kuće, ali su im susjedi i Barbarina majka potvrdili vijest. Za “RTL Exkluziv” Barbarina majka Rozalija se raspričala o sretnom paru.

- Ponosna sam baka već tri mjeseca. Sve je odlično. Zadovoljna sam Akijem - rekla je Rozalija.

Žive u predgrađu Novog Mesta, u istoj kući u dva odvojena stana. Rozalija dodaje da je Aki punopravni član njihove obitelji. Ne petlja im se u život, ne očekuje vjenčanje.

- To je njihova stvar, njihova želja. Ne znam reći ni pjeva li Antoniji i Barbari lijepe balade - kaže Akijeva nova “punica”.

parnivaljak

Njezina kći Barbara radi kao zdravstvena tehničarka, a susjedi su potvrdili kako ih viđaju u šetnji dok Aki gura kolica. Par se zajedno brine o kćeri, rade sve što treba oko bebe. Susjedi o Akiju kažu samo najbolje i uvjereni su da se roker ne libi mijenjati i pelene.

- Živimo blizu, susjedi smo. Imaju dijete. Aki tu živi, vidimo ga svaki dan kako se vozi ovuda - rekao je Simon Bonar, pjevačev novi susjed.

I o Barbari imaju samo riječi hvale. Vrijedna je i draga, nekad je imala kafić, a sad uživa u rodiljskom dopustu i u zagrljaju jedne od najvećih rock zvijezda ovih prostora.

Antonija je rokeru treće dijete. Iz prvog braka ima sina Kristijana (38), koji je također glazbenik, a kćer Edinu dobio je u braku s Ingrid. Rahimovski nikad nije volio govoriti o privatnom životu. Njegove bivše supruge nepoznate su javnosti, a i o odnosu sa sinom Kristijanom rijetko je govorio. Rekao je tek da je Kristijan njegova krv od koje ne može pobjeći te da se cijela obitelj zna okupiti u Skoplju na zajedničkim slavljima. Privatni život i dalje želi držati dalje od javnosti, pa o novoj idili nije htio govoriti...

Vlado Kalember 

Vlado Kalember (66) postao je otac u 52. godini života, kada je u braku s Anom Rucner postao otac dječaka. Brak nije potrajao, ali Ana i Vlado ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda. Jedan od razloga je, naravno, zajednički sin Darian. 

Slavko Midžor/Pixsell

Željko Bebek 

Glazbenik Željko Bebek (74) sa suprugom Ružicom uskoro će proslaviti dvadesetu godišnjicu braka. U kasnim 50-im dobio je sina Zvonimira koji danas korača tatinim stopa, a u 61. godini na svijet mu je došla kći Katarina. Iz prvog braka ima kćeri Silviju i Biancu. 

Zdravko Čolić 

Zdravko Čolić (68) je otac postao u zrelim godinama. U braku s Aleksandrom je punih 19 godina. Kći Unu dobio je s 50 godina, a mlađu kći Laru dobio je pet godina nakon, odnosno u 55. godini. 

Jurica Pađen 

I poznati roker Jurica Pađen (65), utemeljitelj rock benda Aerodrom našao se na našem popisu. Zaljubio se u 23 godina mlađu Anu s kojom se smirio i skrasio prije petnaest godina. Danas je obiteljski čovjek i ponosni roditelj troje djece. Kći Taru ima iz prijašnje veze, sina Vitu dobio je u braku s Anom, a kći Mila na svijet je došla nakon što je Jurica napunio 53. godine. 

koncert

Boris Novković 

Nakon dvojice sinova koje je dobio u prošlom braku, Boris Novković (52) se skrasio s Iris Volf (27), Zagrepčankom koju je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom. Zbog razlike u godinama mnogi im nisu prognozirali uspjeh, ali Novković je, čini se, opijen ljubavlju kao i prvog dana. Prošle godine dobili su kći Si

Milan Popović 

Milan Popović (54) krajem prošle godine dobio je nasljednika Đorđa s partnerica Bojanom. Srpskom poduzetniku to je treće dijete. Prvo je dobio iz veze s pjevačicom Severinom Kojić (47), dok je drugo dijete, sina Milana dobio sa sadašnjom partnericom Bojanom.

Mick Jagger 

Ova tema ne može proći i bez jedne strane zvijezde. Frontman Rolling Stonesa i jedan od najpoznatiji pjevača svih vremena, Mick Jagger (76) ne da se godinama. Naime, sa 72 godine po osmi puta postao je otac, a sretna je majka njegova partnerica, 40 godina mlađa balerina Melanie Hamrick.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...