Obavijesti

Show

Komentari 72

Neda (70) je bomba: Moji divni unuci mi testiraju nove pjesme, a vole slušati i Jennifer Lopez

Neda (70) je bomba: Moji divni unuci mi testiraju nove pjesme, a vole slušati i Jennifer Lopez
7

Neda ima titulu 'seksi bake', a mnogi se dive njezinoj energiji i atraktivnom izgledu s obzirom na to da je zakoračila u 71. godinu. Otkriva nam kako se većinom sama šminka

VIDEO

Unatoč pandemiji i svim ograničenjima u glazbenom svijetu, pjevačka diva Neda Ukraden (70) snimala je nove pjesme u beogradskom studiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

14:14

- Posljednju godinu provela sam zapravo više sa svojom divnom obitelji koja mi je nevjerojatna pomoć. Moje dvije unučice i unuk su prekrasni. Vole slušati glazbu, čak i stranu poput Jennifer Lopez, pa i njima pustim svoje pjesme na testiranje. Kći Jelena i zet također preslušavaju, oni posebno vole moju fazu starog pop - kaže nam Neda.

Dodaje kako voli čuti mišljenje drugih, a i ona sama ima nepogrešiv instinkt kod biranja pjesama. S tri singla “Jednom kada ovo prođe”, “Gdje ćemo za praznike” i “Muchas Gracias” najavljuje novi studijski album na kojemu će biti 13 pjesama.

- Uložila sam svu ljubav i energiju u to. Potpuno sam oduševljena rezultatom. Spotove sam snimala u jednom od najvećih regionalnih studija, s desetinama statista i plesača. Čak su mi za potrebe pjesme ‘Muchas Gracias’, zahvaljujući ljubaznosti meksičkog veleposlanstva, osigurani i originalni meksički kostimi - priča nam Ukraden, a dodaje kako uskoro stiže i u Hrvatsku.

Novi album “Jednom kada ovo prođe” predstavit će ovoga ljeta na CMC festivalu u Vodicama.

Ukraden javno pozvala Gatesa: Bille, dođi da ostarimo zajedno!
Ukraden javno pozvala Gatesa: Bille, dođi da ostarimo zajedno!

Neda ima titulu “seksi bake”, a mnogi se dive njezinoj energiji i atraktivnom izgledu s obzirom na to da je zakoračila u 71. godinu. Otkriva nam kako se većinom sama šminka.

- Imam svoje drage vizažiste za veće poslove i prilike, ali inače uzmem stvari u svoje ruke - kaže nam Neda. Kao žena razbila je mnoge tabue o, kako kaže, ženama koje su prešle 50-e. Priznaje i da čezne za starim i boljim vremenom prije korona virusa.

- Svi smo željni druženja, prirode, mora, vina, romantike, kao što kaže moja pjesma 'Gdje ćemo za praznike'. Jedva čekam da se sve normalizira. Da konačno možemo pjevati i imati koncerte u dvoranama koje vape za tim. Nadam se da će što prije proći ova turobna i teška vremena - kaže Neda.

Neda o novim pjesmama

Autori njezinih novih pjesama su Miro Buljan, Mirko Šenkovski Geronimo i Nemanja Antonić. Za sva tri videospota zaslužan je njezin već dokazani 'dream team' na čelu s redateljem Dejanom Milićevićem.

Jednom kada ovo prođe

- Pjesma izvanrednog skladatelja Geronima je pjesma koja me na prvo slušanje 'kupila'. Prije svega tekstom, ali i odličnom melodijom koja je kao skrojena za mene. Ovo mi je prva suradnja s ovim autorom iz Sarajeva i ugodno sam iznenađena činjenicom da je baš po meni pisao pjesmu. Koliko sam puta za vrijeme ovih 14 mjeseci glazbenog 'posta' pomislila upravo ove stihove: 'Jednom kada ovo prođe, kad uz pjesmu krene vino, jedva čekam dobri ljudi da se opet zagrlimo...' Zaista sam sretna da sam nakon više od godinu dana skoro potpune neaktivnosti, uspjela ovo realizirati - kaže Neda. 

Neda Ukraden: 'Bračnih ponuda još imam, a najteže mi je bilo kada se raspala Jugoslavija'
Neda Ukraden: 'Bračnih ponuda još imam, a najteže mi je bilo kada se raspala Jugoslavija'

Gdje ćemo za praznike

- Ovo je pjesma Mire Buljana koju je komponirao i aranžirao i pravo je osvježenje u ovim danima kad svi imamo potrebu izaći iz kuće, družiti se, putovati. Lagani ljetni tekst naprosto mami da se izađe u prirodu, uživa u ljubavi, glazbi ,vožnji, putovanju. Zarazni refren pokreće: 'Gdje ćemo za praznike, svaki dan je to zar ne, ljeto, zima nema razlike, bit će vina i romantike'. Kako se u pjesmi spominje kabrio, potrudili smo se dovesti u studio prekrasni bijeli kabrio pa smo plesačice i ja uživale snimajući i zamišljajući da smo na nekoj vrućoj cesti prema jugu - objašnjava Ukraden. 

Muchas Gracias

- Ovu je pjesmu komponirao mladi talentirani Nemanja Antonić s kojim prvi put surađujem. Ova atraktivna pjesma latino ritma je nešto novo u mojoj bogatoj karijeri! Bila je inspirativna za cijelu ekipu koja je radila video, pa smo sjajne plesače odjenuli kao prave  marijače. Transformacija je bila totalna i u mom izgledu, garderobi, frizuri pa je ovdje kompletno jedna nova Neda - kaže nam. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene