Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Neizvjestan dvoboj 'mužjaka' Farme: Saša je izbacio Roberta

Dragi moji, volim vas sve. Što je, tu je, umro sam skoro tu! Budite pametni, iskreni jedni prema drugima. Idite dalje i dogurajte do finala - poručio je Roberto nakon što je izgubio dvoboj

Foto: nova tv
72 komentara

Dvoboj dvojice alfa mužjaka Roberta i Saše bio je napet i neizvjestan do posljednjeg trenutka. Roberto je izabrao dvoboj izdržljivosti, izdržaj na cijevi, no Saša je, unatoč produžetku nakon deset minuta i dodatnom opterećenju s utegom od deset kilograma pokazao veću izdržljivost iizborio svoj ostanak na farmi.

Foto:

- Dragi moji, volim vas sve. Što je, tu je, umro sam skoro tu! Budite pametni, iskreni jedni prema drugima. Idite dalje i dogurajte do finala - poručio je Roberto nakon što je izgubio dvoboj i za gazdu u idućem tjednu postavio Juricu.

Foto:

- Farma prvenstveno čovjeka, ne samo mene, nego tko god će tu doći u budućnosti, može promijeniti na bolje. Farme je sve - dodao
je Roberto po izlasku s farme.

Saša je pak presretan što je iz dvoboja izašao kao pobjednik, a posebno ga motivirao Editin sutrašnji rođendan.

Foto:

- Osjećam se fenomenalno! Stvarno sve emocije i želje su izašle iz mene. Taj dvoboj je puno značio za mene. Neke svoje granice sam pomjerio, nisam mislio da mogu toliko izdržati u dvoboju. Ovu pobjedu sam sinu posvetio i dugo ću je pamtiti - izjavio je Saša dodavši kako se s ovim dvobojem puno toga promijenilo na farmi. Na farmerskom sijelu farmeri su ocjenjivali kako je Kristina kao gazdarica vodila farmu i svi farmeri podignuli su palac gore.

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Meghan Markle je lav po horoskopu: Saznajte što to govori o njoj i imate li zajedničke osobine s 'princezom'.

Naši partneri pišu
Message