Obavijesti

Show

Komentari 20

Nekretnine slavnih u Hrvatskoj: Balašević je u vilu uložio 3 mil. kuna, Pišek svoju prodala za 13

Nekretnine slavnih u Hrvatskoj: Balašević je u vilu uložio 3 mil. kuna, Pišek svoju prodala za 13
24

Luksuzne oaze poznatih lica s estrade služe za odmor i inspiraciju, a pojedini svoje vile i iznajmljuju

VIDEO

Brojne zvijezde s naše estrade uživaju u svojim raskošnim vilama. Uređene s ljubavlju, u mirnim uvalama, a služe za odmor i inspiraciju. U oaze estradnjaka i nogometaša uloženi su milijuni, a neke se i iznajmljuju.

Tko je Goran Belošević? Bubnjar benda 'Pravila igre' zaintrigirao skupocjenim poklonom za Eciju
Tko je Goran Belošević? Bubnjar benda 'Pravila igre' zaintrigirao skupocjenim poklonom za Eciju

Aleksa Balašević

Sin pokojnog Đorđa BalaševićaAleksa Balašević (28), na društvenim mrežama nedavno je objavio fotografije luksuzne vile u Istri, koju je njegov otac kupio dvije godine prije smrti. 

Na jednoj fotografiji Aleksa je pozirao uz bazen u stražnjem dijelu dvorišta na imanju, a onda je objavio fotke iz jedne od soba i onu na kojoj se vidi cijela nekretnina. Vila koju je Balašević kupio ima prekrasan pogled, nekoliko soba i ogromnu okućnicu, a nalazi se u Novigradu. 

Kako piše Blic.rs, Đorđe je vilu kupio 2019. godine, a u njoj je htio provesti starost. Kuća ima sveukupno 200 kvadrata, a pjevač je za nju izdvojio 400.000 eura (više od 3 milijuna kuna).

Gibonni

U uvali Treporte, nedaleko mjesta Vela Luka na otoku Korčuli, sagradio je pjevač i kantautor Zlatan Stipišić Gibonni (54) svoje dvore. Kao što su 24sata ranije pisala, kupio je zemljište od 591 četvornog metra i na terenu počeo graditi ljetnu rezidenciju.

U mirnoj uvali, s pogledom prema Lastovu, prvi red do mora, s tek nekoliko susjeda. Gibonnijeva vila nije ono što bi se nazvalo mediteranskom skromnošću, ali svakako je točno kako je u nju 'utabano' mnogo rada, projektiranja, truda i novca.

Gibonni oduševio splitsku publiku na Fusion Festivalu

Vila se, sudeći po svemu, ne iznajmljuje turistima, a pogled prvo hvata polukružni, ne pretjerano tradicionalni balkon koji se uzdiže na najvišem katu blještavo bijele vile s velikim mediteranskim vrtom.

Jasmin Stavros

Nedaleko se smjestio i pjevač Jasmin Stavros (67). Kada čovjek vidi njegovu 'vikendicu' u Prigradici, nekoliko kilometara od Blata na Korčuli, potpuno je jasno odakle inspiracija za tekstove... 

Kuća je stotinjak metara od središta Prigradice, starog mjesta na sjevernoj obali otoka, potpuno uklopljena u hlad borova i cjelokupni ambijent. Iznajmljuje se, a uz bazen, terasu i roštilj, činjenica da je prvi red do mora jasno sugerira o kakvoj je lokaciji riječ.

Tri mušketira, Grdovć, Stavros i  Pejaković održali koncert na Trgu Oluje u Kninu

Dobro upućeni mještani jednom su nam prilikom rekli kako Jasmin Stavros ne boravi previše u toj kući, uglavnom s prijateljima dolazi njegov sin Milo koji se bavi iznajmljivanjem.

Nikolina Pišek

Luksuzna vila Nikoline Ristović ex Pišek (46) u zagrebačkim Šestinama nedavno je osvanula na Njuškalu. No, svega dva dana nakon je prodana. Prodajna cijena na Njuškalu bila je 1,7 milijuna eura, odnosno gotovo 13 milijuna kuna. 

Kuća od 420 kvadrata je otvorenog tlocrta, a sastoji se od velikog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica navodno ima 1460 kvadrata.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Iva Majoli se pohvalila novim stanom u Milanu, nakon što je uplovila u nove 'bračne vode'
Iva Majoli se pohvalila novim stanom u Milanu, nakon što je uplovila u nove 'bračne vode'

Mario Mandžukić

Ljetnikovce grade i nogometaši. Naš nekadašnji nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (36) u mjestu Bobovišće na Braču kupio je vilu koja mami poglede svih prolaznika, a vila se i iznajmljuje.

Možete doći kad god poželite - otkazivanje je besplatno u roku od 48 sati. Sobe u Mandžukićevoj kući luksuzno su opremljene, po najnovijim trendovima u uređenju turističkih smještajnih kapaciteta. Moderno uređena vila prvi red do mora može primiti do deset gostiju. Ima pet spavaćih soba i pet kupaonica. Na stranici Booking, gdje se oglašava, o ovom objektu piše:

Serie A - AC Milan v Atalanta

- Ova vila uključuje 5 spavaćih soba, kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na bazen. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina. Na raspolaganju je i roštilj.

- Luksuzna Vila Blue Star Brač nalazi se u Bobovišću, malom i mirnome mjestu na otoku Braču. Vila je samo 10 metara od mora, 800 metara od centra Bobovišća i 4 kilometara od Milne. Vila ima 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, vanjski grijani bazen veličine 20 m2, te je pogodna za 10 osoba.

Lepa Brena

Iako se ne nalazi u Hrvatskoj, ne možemo ne spomenuti i luksuznu vilu pjevačice Lepe Brene (61). Njena luksuzna oaza nalazi se ne Bežanijskoj kosi u Beogradu. 

Vila ima tursku saunu, dva bazena, a uz glavnu kuću, Lepa Brena je sagradila i kuću za poslovni prostor. Kroz cijelu kuću dominiraju motivi zlatnih nijansi. 

2018. godine, Lepa Brena i suprug Bobo kupili su novu vilu na Floridi za 1,5 milijun eura (oko 11 milijuna kuna). Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Na renoviranje je Brena izdvojila 500 tisuća eura (oko 3,7 milijuna kuna). 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama