Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
55 komentara

Nema više luksuza: Harry je u Kanadu stigao redovnim letom

Službenici su na aerodromu zatvorili jedan dio netom prije slijetanja njegovog aviona, kako bi princ Harry bez puno 'buke' ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma...

Foto: Profimedia
55 komentara

Princ Harry (35) stigao je u Kanadu kako bi započeo novi život sa suprugom Meghan (38) i osmomjesečnim sinom Archiejem. Par je ranije ovaj mjesec najavio želju za samostalnim životom te šokirao kraljicu Elizabetu II (93), ostatak obitelji i širu javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je odradio posljednji službeni angažman u Londonu, požurio je prema aerodromu i u pratnji članova osiguranja, noseći samo jednu torbu preko ramena, izašao iz aviona.

Prince Harry arrives in Victoria, Canada to reunite with wife Meghan Markle. | Autor: WAHS, GRHO, DESH Foto: WAHS, GRHO, DESH

Snimila ga je televizija Sky News, a Harry je ovog puta za Kanadu krenuo redovitim letom British Airwaysa iz Londona za Vancouver. Poletio je s Heathrowa u 17:30, zatim se na aerodromu Vancouver International ukrcao na manji avion WestJeta koji ga je potom prevezao do aerodroma Victoria. Putnici su komentirali, pišu britanski mediji, da je popust ostalih sjedio u ekonomskoj klasi. 

Prince Harry arrives in Victoria, BC to meet up with his wife Meghan Markle | Autor: DESH, WAHS, GRHO Foto: DESH, WAHS, GRHO

Službenici su na aerodromu zatvorili jedan dio netom prije slijetanja njegovog aviona, kako bi bez puno 'buke' ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma. 

Royal visit to Africa - Day Ten 'NE ODLAZIMO NIKAMO' Princ Harry: Meghan i ja nismo imali izbora, odluka nije lagana

Meghan je pak snimljena sa sinom i psima u šetnji parkom Horth Hill Regional, nedaleko od njihove vile na otoku Vancouveru, gdje žive još od Dana zahvalnosti prošle godine. 

Buckinghamska palača i kraljica su u subotu objavili da Harry i Meghan više neće biti zaposlenici britanske monarhije, neće se više koristiti kraljevskim titulama te će si sami financirati budućnost. Svoje nove karijere gradit će u Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Foto: Privatni album

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Odlazak Harryja i Meghan

Message