Show

Komentari 55

Nema više luksuza: Harry je u Kanadu stigao redovnim letom

Nema više luksuza: Harry je u Kanadu stigao redovnim letom

Službenici su na aerodromu zatvorili jedan dio netom prije slijetanja njegovog aviona, kako bi princ Harry bez puno 'buke' ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma...

Princ Harry (35) stigao je u Kanadu kako bi započeo novi život sa suprugom Meghan (38) i osmomjesečnim sinom Archiejem. Par je ranije ovaj mjesec najavio želju za samostalnim životom te šokirao kraljicu Elizabetu II (93), ostatak obitelji i širu javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je odradio posljednji službeni angažman u Londonu, požurio je prema aerodromu i u pratnji članova osiguranja, noseći samo jednu torbu preko ramena, izašao iz aviona.

Prince Harry arrives in Victoria, Canada to reunite with wife Meghan Markle.

Snimila ga je televizija Sky News, a Harry je ovog puta za Kanadu krenuo redovitim letom British Airwaysa iz Londona za Vancouver. Poletio je s Heathrowa u 17:30, zatim se na aerodromu Vancouver International ukrcao na manji avion WestJeta koji ga je potom prevezao do aerodroma Victoria. Putnici su komentirali, pišu britanski mediji, da je popust ostalih sjedio u ekonomskoj klasi. 

Prince Harry arrives in Victoria, BC to meet up with his wife Meghan Markle

Službenici su na aerodromu zatvorili jedan dio netom prije slijetanja njegovog aviona, kako bi bez puno 'buke' ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma. 

Meghan je pak snimljena sa sinom i psima u šetnji parkom Horth Hill Regional, nedaleko od njihove vile na otoku Vancouveru, gdje žive još od Dana zahvalnosti prošle godine. 

Buckinghamska palača i kraljica su u subotu objavili da Harry i Meghan više neće biti zaposlenici britanske monarhije, neće se više koristiti kraljevskim titulama te će si sami financirati budućnost. Svoje nove karijere gradit će u Kanadi i Sjedinjenim Državama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci