Obavijesti

Show

Komentari 8

Nešo i Mahir ispali iz showa: Presudio mozak i bijeli bubreg

Nešo i Mahir ispali iz showa: Presudio mozak i bijeli bubreg
3

U večerašnjem kuhoboju natjecali su se kandidati Željkina tima koji su ostvarili lošiji rezultat tijekom tjedna, tri para prolaze dalje dok će se jedan pozdraviti s daljnjim natjecanjem...

VIDEO

Željka je odlučila da će u „3,2,1 kvizu“ sudjelovati Jazz i Joško te Danijela i Josip. Na prvoj žlici je bilo maslinovo ulje, što je pogodio Joško. Danijela je pogodila da su na drugoj žlici tuna iz konzerve i grožđice. Na trećoj žlici bili su senf, slanutak i kruška, a samo je Danijela uspjela prepoznati krušku te tako zaraditi jedan bod.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Pažanin i chefovi 01:21

Četvrta žlica skrivala je lješnjake, naranču i kupus, a Joško je pogodio samo lješnjak. Zadnja žlica sadržavala je tamnu čokoladu, jagode i suhu šljivu, a Danijela je pogodila tamnu čokoladu. Na kraju je rezultat bio četiri boda za Danijelu i Josipa te dva boda za Joška i Jazz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vrhunske namirnice izazvale su kaos! Bilo je suza, ali i smijeha
Vrhunske namirnice izazvale su kaos! Bilo je suza, ali i smijeha

Poslije kviza uslijedio je kuharski izazov: u 75 minuta moraju skuhati tri slijeda. U prvoj košari glavna namirnica su brizle, druga košara je sadržavala bijele bubrege, a u trećoj košari ključna namirnica bila je mozak. Parovi ne mogu računati ni na pomoć mentora osim Danijele i Josipa, koji su tu prednost stekli pobjedom u kvizu. Tu su prednost odmah iskoristili pozvavši Špičeka da ih savjetuje što i kako pripremati.

Većina kandidata uglavnom nije kuhala s namirnicama koje su dobili osim Joška, koji je otkrio da je Jazz za prvi spoj pripremao upravo brizle.

-On večeras ima dvostruki pritisak. Mora skuhati za žiri, ali ću ga i ja strogo ocijeniti - komentirala je Jazz prisjetivši se romantičnog prvog spoja.

No romantika je nestala nakon što je voditelj Ribafish najavio da je ostalo do kraja samo 30 minuta nakon čega je Joška uhvatila panika te je potpuno ignorirao sva Jazzina pitanja. Nije puno bolje bilo ni kod Marije i Darija, a ni kod Neše i Mahira.

- Nažalost, tu se više ništa ne može spasiti, sve je otišlo u krivom smjeru - panično je komentirao Joško dok je Jazz napola u suzama izjavila:
- Ako ispadnemo, ispast ćemo zbog gluposti, zbog njegove nepotrebne nervoze i zbog toga što on sve mora sam. Kao da ja nikad nisam skuhala krumpir i napravila pire! -

Ni pošalice ni pomagači ih nisu spasili: Edi i Šajeta su ispali...
Ni pošalice ni pomagači ih nisu spasili: Edi i Šajeta su ispali...

Zbog manjka vremena svoje radne jedinice nisu stigli očistiti Jazz i Joško te Danijela i Josip pa su zaradili negativne bodove. Mahir i Nešo prvi su donijeli svoje jelo s bijelim bubrezima.
- Jelo kao jelo je lijepo začinjeno, ali ste krivo odradili rezanje mesa, treba ih rezati na ploške - komentirao je Špiček. Za jelo su dobili 18 bodova.

Sljedeći par bili su Danijela i Josip.

- Jelo je izgledalo na tanjuru primamljivo, a i okusom je to opravdalo. Baš jako dobar tanjur - zaključila je Željka nakon kušanja. Svoje zadovoljstvo žiri je iskazao s 25 bodova. Jazz i Joško nisu bili zadovoljni sa svojim prvim jelom, no žiri nije bio toliko nezadovoljan.

Na kraju su dobili 19 bodova. Marija i Dario su zadnji nosili svoj prvi slijed, a pred žiri je Dario došao sa stavom da ispadaju iz emisije jer su kuhali s namirnicama koje nikad nisu pripremali.

- Umak je premliječan, nisam zadovoljna, a brzinski pljukanci imaju žilavost, dobro su začinjeni, ali mi smeta parmezan  - prokomentirao je Špiček. Njihov broj bodova za prvo jelo bio je 19.

Drugi slijed su otvorili Mahir i Nešo, a dominantna namirnica bio je mozak. Špiček je odmah prigovorio da mozak nije dovoljno pečen te da je ostalo previše tekućine. Ukupno su dobili svega osam bodova. Danijela i Josip također su imali problema s pripremom mozga, a Pažanin je prigovorio da je njegov komad mesa na granici sirovosti, dok Špiček nije bio zadovoljan s umakom. Dobili su 17 bodova. Joško i Jazz napravili su mozak u tempuri, a Pažanin ga je pohvalio, baš kao i prilog.

Željka uzvraća udarac: Ivanov tim kiksao s morskim delicijama
Željka uzvraća udarac: Ivanov tim kiksao s morskim delicijama

I Željka je bila složna da je to najbolje posluženi tanjur, a Špiček je zaključio da je sve na svom mjestu. Za svoje su jelo dobili 27 bodova. Marija i Dario pobrkali su sastojke košarica pa su, uz ne baš dobro pripremljeno jelo, dobili svega 12 bodova.

U trećem slijedu Mahir i Nešo opet su imali problem sa sirovim mesom, Špiček je prigovarao kako je meso očišćeno, ali je pohvalio začine. Dečki su zaradili 18 bodova. Danijela i Josip su, po riječima Pažanina, imali odlično jelo, a i Željka je bila jako zadovoljna. Dobili su odličnih 26 bodova.

Joško i Jazz u svoje su jelo dodali špinat, koji nije bio dio te košare, a i ukupni dojam jela nije oduševio žiri.
- Meni je tanjur O.K., nije loše odrađeno, ali nije bilo idealno. Neka srednja varijanta - kazala je Željka. Dobili su svega 15 bodova.

O paru koji će ispasti odlučivale su posljednje ocjene, koje su išle Dariju i Mariji, a Špiček im je prigovorio da se ne znaju organizirati, što se na kraju vidi i na jelu. Dobili su svega 14 bodova pa su u ukupnom zbroju par s najmanje bodova bili Nešo i Mahir, koji su i napustili natjecanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'