Show

Komentari 196

Neven ju je u showu predstavio kao susjedu, no Katarina i on ipak su puno više od prijatelja?

Neven ju je u showu predstavio kao susjedu, no Katarina i on ipak su puno više od prijatelja?

Već dugo se šuška da Neven nije završio s nijednom od svojih kandidatkinja, već da ga je zavela susjeda Katarina. Sudeći po izvorima bliskima paru, fotografijama i romantičnim porukama, glasine su istinite...

Susjeda Katarina pojavila se svojedobno u epizodi 'Ljubav je na selu' u kojoj su kandidatkinje stigle na farmu Nevena Landeka. Komentirala je kako je nezadovoljna djevojkama te kako smatra da niti jedna od njih nije prava za Nevena. 

Nakon Katarininog posjeta, na društvenim mrežama su se pojavile brojne glasine o tome kako su njih dvoje odnedavno u vezi, a isto tvrde i naši izvori. Katarina je navodno ostavila muža i šestero djece te je sada u sretnoj vezi s Nevenom te oni očekuju prinovu.

Natjecateljica desete sezone 'Ljubav je na selu' Maja Lena Švaljug objavila je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira u društvu Katarine i polugolog Nevena.

- Nevene, što Katarina radi kod tebe? - glasio je jedan od komentara, međutim Neven nije dao nikakav odgovor.

Na Katarininom profilu Neven je mnogo otvorenije izrazio svoje osjećaje prema njoj.

- Neće te slomiti ljubavi nitko - komentirao je ispod njezine objave. 

- Ajme, kako si mi lijepa - napisao je ispod njezine fotografije, a jedan od njezinih Facebook prijatelja zamolio ga je za Katarinin broj.

- A što ti imaš s mojom Katarinom? - upitao ga je ljubomorni Neven, na što mu je drugi komentator odgovorio kako Katarina nije njegova. 

Unatoč prepiranjima po društvenim mrežama, čini se da je Neven Landek nakon nekoliko sočnih poljubaca u showu 'Ljubav je na selu' te nekolicini djevojaka koje su iz drugih dijelova Hrvatske pristigle upoznati ga, ipak svoje srce odlučio pokloniti susjedi Katarini, koja je od samog početka na njegove udvaračice nije gledala blagonaklono. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci