Show

Komentari 32

Nije poslušao publiku: Umjesto 64.000 kuna kući odnio 32.000

Nije poslušao publiku: Umjesto 64.000 kuna kući odnio 32.000

Frane Ivišić iz Splita bio je drugi natjecatelj koji je večeras sjeo za vrući stolac. Zapeo je na jednom pitanju i pozvao džokera, ali vrijeme je isteklo i nije dobio odgovor. Uzeo je i 'pola-pola' i nije slušao publiku

Kviz 'Tko želi biti milijunaš?' od 19. rujna je ponovno na malim ekranima. U drugoj epizodi nove sezone predstavljeno je šest igrača: Frane Ivišić iz Splita, Damir Tej iz Zagreba, Katarina Petanjak Škiljić iz Osijeka, Aleksandra Brezovečki Biđin iz Zagreba, Eva Pauković iz Vinkovaca i Danijel Antunović iz Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najbrži prst u prvom zadatku, koji je glasio da se poredaju domaće televizijske serije počevši od najstarije (Naše malo misto, Smogovci, Mamutica, Crno-bijeli svijet), imala je Katarina Petanjak Škiljić. 

Voditelj Tarik Filipović (47) nije joj puno trebao pomagati jer je Katarina na pitanja bez problema rješavala. Međutim, zapela je na pitanju 'Tko se ubraja u tzv. zemljane horoskopske znakove?'. U pomoć je pozvala publiku i zbog njihovog točnog odgovora (djevice), prošla je dalje. 

Nakon toga, pozvala je i džokera kako bi saznala odgovor na pitanje 'Koja država nikad nije imala premijerku?'. Džoker joj je rekao 'Poljska', a nakon toga je napravila 'pola-pola' i ponuđeno joj je ostalo Francuska i Italija.

Odgovorila je Italija, što je bio točan odgovor. Točnim odgovorom krenula je na novo pitanje, ali je na njega krivo odgovorila pa je iz igre ispala i otišla kući s 32.000 kuna. 

Na vruću stolicu idući je sjeo Frane Ivišić iz Splita. Zapeo je na pitanju 'Koji je pjesnik potkraj srpnja 1930. bio dežurni oficir u klaonici u crnogorskom gradiću Kolašinu?'. Pozvao je džokera, ali je 25 sekundi isteklo i on mu nije dao odgovor. Frane je zatim iskoristio 'pola-pola' i odlučio se za Dragutina Tadijanovića. Tako je otvorio pitanje za 32.000 kuna.

Na njega je točno odgovorio, ali je na pitanju za 64.000 kuna odlučio pitati publiku 'U utvrdama iznad kojega su grada živjeli Čeh, Leh i Meh, legendarni utemeljitelji Češke, Poljske i Rusije?'. Publika mu je rekla da je točan odgovor 'Krapina', što je i bio točan odgovor, ali ih Frane nije poslušao i odgovorio je 'Daruvar'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci