Obavijesti

Show

Komentari 10

Nika Fleiss: 'Kada vidim njih, svaki atom snage mi se vrati'

Nika Fleiss: 'Kada vidim njih, svaki atom snage mi se vrati'
12

Nevjerojatna snaga, obiteljska sloga, timski rad, međusobno podržavanje i zajedništvo u dobru i zlu, ono je po čemu će gledatelji pamtiti ovu epizodu showa Fittest Family

VIDEO

Večeras je bila jedna od uzbudljivijih i emocionalnijih epizoda showa 'Fittest family' dosad. Obitelji Buza, Vrnoga, Jarc, Takač i Križman u prošloj epizodi su prošle dva izazova i skupile početne bodove, a ključan je bio treći izazov zbog kojeg su najslabiji završili u eliminatoru. 

'Utrku preko polja' započele su Buze, gdje je Vesna pokazala iznenađujuću snagu i zajedno sa svojom braćom Patrikom i Erikom ostvarila dobar rezultat od 5:09 minuta. Obitelj Križman je došla na red nakon njih, sa Suzanom u glavnoj ulozi. Bale sijena teške 200 kilograma su ih izmorile toliko da su zadatak izvršili u 6:09 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Lovro Dokić 01:42

Paola Takač, četrnaestogodišnjakinja, pokazala je ponovno da je pravi borac i, kako ju je nazvala Nika Fleiss (34) ,'mašina', te je uspjela odraditi najteži dio zadatka, no zbog straha od visine predugo je bila na zidu od tri metra pa je krajnji rezultat Takača bio 8:59, ujedno i najlošiji rezultat tog izazova. 

Nakon Takača na red su došli Vrnoge, gdje je Yvonne krenula sjajno i postavila dobar početak ostatku tima i zajedno s braćom Marinom i Nickom uspjela napraviti najbolji rezultat od 4:09 minute. No tijekom izazova, Marin Vrnoga se ozlijedio pa je morala intervenirati Hitna pomoć.

- Kada sam počeo trčati, osjetio sam da je nešto prsnulo u zadnjoj loži - kazao je Marin, koji je unatoč ozljedi nastavio trčati i sam odgurao balu od 200 kilograma do kraja.

Zadnji su na red došli Jarci i prva je krenula mama Brigita. Sve je bilo dobro dok nije došla do zida visokog tri metra, gdje je sve stalo jer se pokušavala skoro 15 minuta popeti na njega, ali nije joj išlo. Sinovi su u suzama gledali u Brigitu, jer su znali da će morati odustati. 

- Žao mi je dečki, nisam se mogla popeti gore, a jako sam se trudila. Oprostite mi, nisam mogla. Žalosna sam što sam razočarala svoje sinove, ali nisam mogla više - ponavljala je mama.

Poraz ju je jako zabolio. Treneri su naglasili kako je dala sve od sebe i borila se kao junak.

- Brigita, bravo, dala je sve od sebe. Dvaput je pala na pod i ustala kao najveći junak i opet se pokušala popeti. Nije odustajala ni kada je bilo najteže - pohvalili su je treneri Filip Kržišnik i Blaž Slanič, a sinovi su samo hvalili mamu lavicu.

'Fittest Family': Isklesana tri mlada brata love polugu zlata
'Fittest Family': Isklesana tri mlada brata love polugu zlata

Unatoč tomu što su dobili nula bodova za ovaj izazov, svi su bili su jako bili ponosni na mamu Brigitu.

- Legendo naša, ti si legenda, carice! Nisi nas razočarala, dala si sve od sebe i to je sto puta vrjednije od zlata. Bravo, mama - ponosno su izjavili sinovi Jarc.


Na kraju su obitelji Križman i Takač bile osuđene na borbu u eliminatoru. 

Trenerica Nika je bodrila Takače i naglasila kako se ne boji jer je vidjela kako se bore.

- S Takačima mi je najzanimljivije i najemocionalnije raditi jer su posebna obitelj, ne-favoriti, a takvi ljudi, takva srca i tako borbeni… Kad više nemam snage i onda kad vidim njih, svaki atom snage mi se vrati - nastavila je Fleiss.

Obitelj Križman je za dlaku pobijedila, brže su se popeli na rampu od Takača i time si osigurali ostanak u showu. 

Takači su napustili show suznih očiju, a najteže je bilo Jasmini, kojoj je i pozlilo zbog velikih napora, ali i trenerici Niki koja ih je srčano bodrila do kraja i tako ostala bez glasa.

- Nemam što reći, osim zahvaliti im se. Prekrasni su ljudi, svaki pojedinačno i da mogu birati, prvo bih njih vratila u show. No treba ići dalje, ovo je samo show i ako sam na nekog ponosna, to su Takači. Ponosna sam na njih, pobijedili su sami sebe, ali eliminator je bio jači od njih… -  s knedlom u grlu izjavila je trenerica Nika.

Show ‘Fittest Family’ nastavlja se bez obitelji Takač, a kakvi izazovi čekaju preostalih osam obitelji, pratite u novim nastavcima koji slijede od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i prejedala se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje