Obavijesti

Show

Komentari 6

Nikad nije kasno: Gere je u 70. dobio treće dijete, Atkinson je najmlađe dočekao nakon 60-te

Nikad nije kasno: Gere je u 70. dobio treće dijete, Atkinson je najmlađe dočekao nakon 60-te
6

Put do roditeljstva u kasnijim godinama može biti izazovan iz različitih razloga, a ovo su samo neke od poznatih faca koji su u kasnijim godinama postali očevi

Robert De Niro nedavno je objavio da je u 80. godini dobio svoje sedmo dijete, a vrlo brzo je stigla vijest i da holivudski glumac Al Pacino (83) trenutačno očekuje dijete sa čak 54 godine mlađom djevojkom, inače TV producenticom Noorom Alfallah (29). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ne čujemo toliko rijetko da slavne face postaju očevi u poznim godinama i to većinom s mlađim djevojkama, a u nastavku možete vidjeti poznata imena koji se nalaze na popisu 'starih očeva'.

Al Pacinova bivša otkrila kako je upoznala glumca: 'Razgovori traju od '96. pa sve do danas...'
Al Pacinova bivša otkrila kako je upoznala glumca: 'Razgovori traju od '96. pa sve do danas...'

Alec Baldwin (64)

Alec Baldwin svoju je prvu kćer Ireland dobio u braku s glumicom Kim Basinger. Međutim, brak se raspao, a razvod je bio praćen javnim sukobima i medijskim senzacijama. Kasnije u životu, Baldwin je sreo svoju drugu suprugu, Hilaria Baldwin, s kojom je započeo novu životnu fazu. Par se vjenčao 2012. godine i započeo je zajednički put prema roditeljstvu. Iako je Baldwin tada već bio u šezdesetim godinama, to nije smanjilo njegovu želju da ponovno postane otac. Hilaria i Alec dobili su svoje sedmo dijete, njegovo osmo. Paru je jedno dijete rodila i surogat-majka. 

Clint Eastwood (93) 

Clint Eastwood otac je osmero djece. Ovaj slavni glumac i redatelj ženio se dva puta. Postao je tata i u zrelim godinama i ima osmero djece sa šest partnerica. Najmlađe dijete, kći Morgan dobio je 1996. kada je imao 66 godina, a njegova supruga Dina imala je 41. godinu.

Richard Gere (73)

Richard Gere sa prvom suprugom, inače supermodelom Cindy Crawford, tijekom četiri godina braka nije imao djece. Kasnije je došlo do razvoda te se Richard ponovo oženio s Carey Lowell s kojom je dobio sina Homera Jamesa Jigmea Gerea.

Robert De Niro izvrijeđao Donalda Trumpa u Cannesu: 'Glup je, umišlja da je pametan'
Robert De Niro izvrijeđao Donalda Trumpa  u Cannesu: 'Glup je, umišlja da je pametan'

To je bilo Gereovo prvo dijete, iako je već bio u svojim pedesetima.  U veljači 2019., kada je imao 69 godina, dobio je sina Alexandera s 34 godine mlađom suprugom Alejandrom Silvom. Drugo dijete dobili su godinu dana kasnije, kada je Gere imao 70 godina. 

Rowan Atkinson (68)

Britanski glumac i komičar Rowan Atkinson, najpoznatiji po ulozi Mr. Beana, treći put postao je otac u 63. godini. S 26 godinama mlađom Louisom Ford 2017. dobio je kćer Islu, a iz prvog braka ima i dvoje odrasle djece. 

New York: Rowan Atkinson na premijeri filma Johnny English Strikes Again

Steve Martin (77) 

Američki glumac i komičar Steve Martin je u 67. godini dobio prvo dijete sa suprugom Anne Stringfield. Iako je kćer dobio 2012. godine, nikada nije otkrio njezino ime, a izjavio je da bi bio loš otac da je dijete dobio ranije jer je bio jako posvećen karijeri.

storyeditor/2022-06-30/profimedia-0703433608.jpg