Show

Komentari 6

'Nikada lošije izdanje': Sestru Olsen razvod braka je uništio?

'Nikada lošije izdanje': Sestru Olsen razvod braka je uništio?

Glumica je podnijela zahtjev za razvod od bankara Oliviera Sarkozyja (50) još u travnju, ali zbog pandemije korona virusa sudovi u New Yorku nisu obrađivali ovakve slučajeve

Američka modna dizajnerica i bivša glumica Mary-Kate Olsen (33) snimljena je kako izlazi iz svog ureda u New Yorku, a sudeći po komentarima, nekadašnja teen zvijezda nikada nije izgledala lošije. 

Jasno je da svjetske face ne mogu uvijek izgledati kao da su došle s crvenog tepiha, ali Mary Kate se, izgleda, baš zapustila. Gradom je prošetala bez šminke, a kosa joj je izgledala zapušteno i prljavo. 

I dok neki pišu kako glumica nikada nije lošije izgledala, drugi komentiraju kako ju je razvod fizički i psihički uništio. 

Glumica je podnijela zahtjev za razvod od bankara Oliviera Sarkozyja (50) još u travnju, ali zbog pandemije korona virusa sudovi u New Yorku nisu obrađivali ovakve slučajeve.

Par je inače vezu počeo 2012., a tri godine kasnije vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u New Yorku. No, djece nisu imali.

Sestra Olsen proslavila se ulogom djevojčice Michelle Tanner u tada popularnom sitcomu 'Puna kuća', u istu ulogu do tinejdžerskih je godina igrala i njezina blizanka Ashley. U toj dobi sestre Olsen bile su jedne od najplaćenijih mladih glumačkih zvijezda. 

Najčitaniji članci