Show

Komentari 108

Domaćica ostavila goste u čudu, naručila im je pizzu iz dostave

Domaćica ostavila goste u čudu, naručila im je pizzu iz dostave

Nikitin dečko Dino stigao je na večeru s pizzom jer je domaćica bila u strahu da joj glavno jelo nije uspjelo. Goste je nasmijala svojim planom B, a iznenađenje večeri bila je zumba koju su zaplesali

U showu Večera za 5 na selu gosti su se okupili u Lovranu na večeri kod najmlađe natjecateljice tjedna Nikite Dajčer (31). Zbog straha od neuspjeha glavnog jela domaćica je imala spreman plan B - naručila je pizzu.

Domaćica Nikita je svojim gostima tijekom večeri priredila nekoliko iznenađenja. Najprije ih je dočekala dječjim šampanjcem, zatim ih je iznenadila duplim glavnim jelom, a potom sve začinila plesom zumba.

Večera je započela bezalkoholnim pićem, a onda je domaćica, ipak, izvadila rakijice, kojima su zajedno nazdravili za dobru večeru. Nikita je za predjelo ponudila rižoto od tikve, poriluka i pancete, što se gostima jako svidjelo.

- Izgledao je jako lijepo, nije bio prekuhan, riža je bila 'al dente' i to je jedan veliki plus", komentirali su Leo i Enis, a Erika i Dalibor su bili jako zadovoljni okusom rižota. 

Nakon toga je uslijedilo drugo iznenađenje večeri. Stigao je Nikitin dečko Dino s pizzom jer je domaćica bila u strahu da joj glavno jelo nije uspjelo.

- Pretpostavio sam da je to neka patka - prokužio ju je Enis, a onda je na stol stiglo pravo glavno jelo - hrskava piletina s pireom i slatkim umakom. 

 - Uopće ne znam što je pošlo po krivu, meni je to baš pasalo, večera je bila jednostavna i fina -  priznao je Dalibor, a glavno se je jelo očistilo s tanjura, baš kao i prethodno.

Za desert je Nikita poslužila svoj jednostavni, ali ukusni kolač, koji je okusom oduševio goste. Nakon što se ekipa dobro zabavila i najela, uslijedilo je posljednje iznenađenje večeri - ples zumba.

 - Jedna velika desetka zato što je domaćin bio famozan, svidjelo mi se sve što sam danas jeo, a završno iznenađenje je bilo top! - pohvalio je Leo Nikitu te je ocijenio desetkom. Enis joj je dao ocjenu 9, baš kao i Dalibor, jer im je sve bilo ukusno. Erika joj je dala ocjenu 8. Nikita je tako skupila 36 bodova i trenutačno se nalazi na drugom mjestu, baš kao i Erika. 

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Najčitaniji članci